fbpx

Monitorizare GPS Leasing si Car Rental

Sistem telematic pentru Leasing & Car Rental

În domeniul Leasingului sau cel al închirierilor de mașini, eficiența sistemului de monitorizare are ca și beneficiu direct diminuarea riscurilor pe care aceste domenii le au.

Serviciile de monitorizare și control oferite de CargoTrack îți pun la dispoziție o serie de soluții în gestionarea riscurilor asociate cu aceste domenii.

Cunoașterea poziției vehiculului în permanență, și posibilitatea de a trimite locația vehiculelor către destinatarii stabiliți de tine sunt măsuri de siguranță care te vor ajuta.

Crearea de Geozone pentru fiecare vehicul în parte este o soluție foarte eficientă pentru o companie care închiriază mașini. Se poate, de exemplu, creea o Geozonă cu teritoriul României, iar dacă aceasta este depășită, vei fi alertat în mod instantaneu. Un modul complementar, în acest caz, este opțiunea blocării motorului mașinii de la distanța, în cazul încălcării clauzelor contractuale sau chiar a furtului.

Comportamentul șoferilor la volan este un aspect care are un impact puternic asupra stării de sănătate și uzură precoce a vehiculelor. Prin monitorizarea acestuia se pot sancționa șoferii care abuzează de vehiculele din flota ta.

Probleme des întâlnite

Monitorizezi siguranța vehiculelor tale?

Vrei să iți reduci riscurile ce pot apărea asupra vehiculelor tale închiriate?

Dorești să fii în permanență la curent cu poziția vehiculelor tale?

 

 

Încearcă gratuit 30 de zile
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor? 🙋
Bună ziua! 👋
Cum vă putem ajuta?