fbpx

Monitorizare GPS Utilaje Forestiere

Sistem telematic pentru utilaje forestiere

Acțiunile de exploatare forestiera au loc, de obicei, în locații izolate, cu acces greoi. Pentru aceasta, este importantă urmărirea vehiculelor și a șoferilor însărcinați cu îndeplinirea acestor tipuri activități.

Pentru a crește productivitatea unui utilaj și a scădea costurile operaționale, CargoTrack are o gamă de soluții prin care se pot urmări timpii de activitate în vederea determinării stării utilajului: oprit, în mișcare, funcțional, inactiv sau chiar în curs de alimentare.

Sistemele de monitorizare și control CargoTrack pot furniza în mod continuu informații cu privire la poziția utilajului, starea acestuia de sănătate, parametri mecanici și nivelul și consumul de combustibil.

Opțiunea CargoTrack te ajută să te asiguri că utilajele actionează în zonele desemnate, prin crearea de GeoZone sau Puncte de Interes și setarea din platformă, a parametrilor în funcție de care dorești să primești notificări.

În plus, în baza modulului de identificare șofer, se pot obține doua mari beneficii: vizibilitate asupra acestuia, și monitorizarea stilului de lucru pentru a se elimina comportamentele care duc la scăderea productivității.

Butonul de panică instalat în cabină poate fi de ajutor în situațiile limită, mai ales atunci când șoferii lucrează în zone fără acoperire pentru rețelele de telefonie mobilă.

Probleme des întâlnite

Ai probleme în a-ți controla activitatea utilajelor tale când acestea sunt în locuri greu accesibile?

Vrei să fii în contact permanent cu utilajele tale?

Ai ca obiectiv reducerea costurilor cu exploatarea utilajelor?

Încearcă gratuit 30 de zile
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.