Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Echipament

Monitorizare GPS Video

Creșterea capacității, gestionarea costurilor de exploatare și de asigurare sunt preocupările de top pentru transportatorii auto.

Comenzile de echipamente restante și deficitul de forță de muncă fac dificilă ținerea pasului cu cererea de transport în creștere. Indicii care urmăresc respingerea ofertelor de încărcare de către transportatori – un indicator al capacității reduse – sunt în prezent de patru ori mai mari decât ratele normale ale pieței.

Capacitatea redusă creează tarife de transport mari, dar creșterea prețurilor la motorină și a primelor de asigurare reduc marjele de profit ale transportatorilor.

O modalitate de a rezolva provocările actuale legate de capacitatea și costurile este utilizarea tehnologiei care nu numai că oferă vizibilitate în timp real asupra stării și locației remorcii, dar oferă și o vedere clară a spațiului de marfă și a utilizării capacității.

Cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS video, flotele pot folosi informații din interiorul remorcii pentru a spori utilizarea activelor, a muta volume mai mari de marfă, a reduce costurile și a crește productivitatea șoferilor.

Mai mult decât o locație pe hartă
Până în prezent, sistemele de urmărire a remorcii s-au limitat doar la raportarea stării încărcate/gol, iar unele dintre tehnologiile introduse recent pentru a oferi mai multă vizibilitate în interiorul remorcii sunt nesigure, nu oferă o imagine clară a întregului spațiu de încărcare și, în multe cazuri, sunt dificil de instalat și întreținut.
Vizibilitatea clară și vizualizarea spațiului de marfă le permite transportatorilor să ia decizii operaționale mai bune, să sporească utilizarea activelor și să crească productivitatea.

A ști că o remorcă are doar un palet gol care, cel mai probabil, arăta încărcat folosind tehnologia anterioară, ar putea însemna găsirea unei remorci mai apropiate, îmbunătățirea productivității șoferului, reducerea timpului și risipa de combustibil și îmbunătățirea virajului remorcii. 

Industria de camioane a căutat o tehnologie mai eficientă pentru a obține mai multă vizibilitate a mărfurilor, pentru a crește performanța flotei de remorci, a reduce pierderile/reclamațiile de marfă, a crește productivitatea și a îmbunătăți serviciile pentru clienți.

Având informații „volumetrice” de marfă, oferă managerilor de flotă vizibilitate în timp real asupra stării reale a remorcilor goale sau încărcate, pentru a trimite șoferii mai precis și a gestiona mai eficient operațiunile de grupaj.

Urmărește ușor ce este în interiorul remorcii cu ajutorul sistemul de monitorizare GPS Video.

Camera pentru monitorizare GPS video este instalată în remorcă, mai exact în partea din spate – superioară oferind vizibilitate deplină întregului spațiu de încărcare, dar și al mărfurilor transportate în același timp. 

Sistemul de camere CargoTrack oferă dispecerilor sau managerilor de transport cu un singur click imagini în timp real din interiorul remorcii pentru a optimiza spațiul de încărcare și pentru a preveni unele tentative de furt sau vandalizare a mărfurilor transportate.

Tehnologia de monitorizare utilizând camerele VIDEO este utilizată pentru a procesa fiecare imagine în câteva secunde și pentru a furniza date volumetrice precise (suprafața de podea utilizată, modul de aranjare a mărfii, sau dimensiunea mărfurilor transportate).

Companiile de transport și managerii de flotă care optează pentru monitorizarea și gestionarea mărfurilor transpotate în remorci beneficiază imediat de următoarele:

Maximizați performanța remorcii

Remorcile generează venituri numai atunci când sunt încărcate cu marfă. Folosind datele obținute în timp real prin camerele CargoTrack, poți verifica în fiecare moment starea precisă a încărcăturii.

Mai exact poți identifica mai ușor remorcile care pot crește volumul de marfă interior, și astfel poți crește venitul la fiecare cursă. 

Creați responsabilitate

Camerele de monitorizare video oferă administratorilor de flotă și dispecerilor o înregistrare în timp real a mărfurilor bazată pe timp și locație, care include imagini de înaltă rezoluție cu starea exactă a
mărfurilor.

Accesul la imaginile din interiorul remorcii, oferă o situație clară a modului în care aceasta a fost încărcată, permițând transportatorilor să investigheze posibilele transporturi necorespnzătoare care au dus la degradarea mărfii.

Reduci consumul de combustibil

Deși remorcile nu consumă la propiu combustibilul, felul în care sunt folosite și gestionate pot contribuii direct la consumul total al unei flote.

Cu datele exacte despre starea încărcăturii și imaginile clare din timpul transportului furnizate de camere de monitorizare CargoTrack, dispecerii sau managerii de flotă pot identifica imediat cea mai
apropiată remorcă cu spațiu disponibil pentru noua comandă. 

Beneficii:
compatibilitate Industrii

Echipamentul este compatibil cu următoarele industrii

Monitorizare GPS transport marfa si logistica

Monitorizare GPS Transport Marfa si Logistica

Managementul unei flote auto în contextul transportului și logisticii implică un set aparte de abilitați. Monitorizarea GPS oferă două...

Monitorizare GPS utilaje forestiere

Monitorizare GPS Utilaje Forestiere

Acțiunile de exploatare forestiera au loc, de obicei, în locații izolate, cu acces greoi. Pentru aceasta, este importantă urmărirea...

Monitorizare GPS Servicii Publice02

Monitorizare GPS Servicii Publice

Pentru ca un serviciu public să fie eficient, acesta trebuie să fie în primul rând bine organizat. Indiferent că vorbim despre salubrizare, deszăpezire….

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?