OBȚINE CODUL EORI ÎN DOAR 3 PAȘI

Obține codul tău EORI în cel mai scurt timp 24-48H!

Completează datele tale și obține rapid și simplu codul tău EORI

Completează datele tale mai jos și relaxează-te! Experții noștri se vor ocupa de tot procesul pentru tine!

Completând acest formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre

Tranzitezi Regatul Unit?

Tranzitezi alte țări non-europene?

Operatorii economici care, în cadrul activităţilor lor profesionale, exercită activităţi reglementate de legislaţia vamală, cum ar fi operaţiunile de import, export, TRANZIT, depozitare, reprezentare, precum şi operaţiuni prealabile sosirii/plecării mărfurilor care se introduc/scot de pe teritoriul Comunităţii au nevoie de un cod EORI.

OBȚINE CODUL EORI ÎN DOAR 3 PAȘI

Pasul 1

Ne trimiți documentele necesare pentru a elabora dosarul

Pasul 2

Noi pregătim pentru tine dosarul pentru Direcția Regională a Vămilor sau UK

Pasul 3

În termen de 24 - 48h primești codul EORI mult dorit prin intermediul emailului

de ce să ne alegi pe noi

E timpul să te relaxezi, noi ne ocupăm de tot procesul, iar la final primești repede și simplu codul EORI prin e-mailul tău! Contează pe experții CargoTrack!

100% online

Ne trimiți documentele necesare și în cel mai scurt timp primești codul EORI prin e-mail!

Suport 24/7

Experții noștri sunt mereu lângă tine pentru a-ți răspunde la orice întrebare sau nelămurire ai avea

Fără taxe ascunse

Nu percepem alte taxe sau comisioane, plătești doar prețul unic de 95 lei

Obții Codul în 3 Pași

Ne trimiți documentele, pregătim dosarul iar mai apoi obținem codului tău EORI

Proces Simplificat

Ne asigurăm că tot procesul de obținere al codului EORI este cel mai rapid și eficient

Simplu și Rapid

Obținem codul tău EORI în 24-48h, fără ca tu să depui nici cel mai mic efort!

De ce să alegi CargoTrack?

+ 1
clienți mulțumiți
+ 1
echipamente vândute
+ 1 mil
kilometri monitorizați

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI

Părerile clienților noștri

5/5
Cele mai bune echipamente de monitorizare, soft foarte ok și nu în ultimul rând oameni gata să te ajute când ai o problemă, știu asta pentru că am avut nevoie de ajutor și am fost ajutat imediat. Vă mulțumesc!
Lascăr Alexe
Administrator
Servicii de monitorizare și asistență foarte bune, mai ales pentru Hu-GO. Toate problemele au fost soluționate rapid și favorabil! De fiecare dată am avut o comunicare plăcută cu operatorii! Recomand CargoTrack !!!
Ludovic Munteanu
Dispecer
CargoTrack , este cu siguranță cea mai competitivă firmă din domeniul monitorizării GPS, cu cea mai performantă platformă și aplicație de tracking! O echipa extrem de seriosă și disponibilă în rezolvarea oricărei probleme!
Anghel Stancu
Administrator

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai întrebări sau ești nedumerit când vine vorba de obținerea codului EORI? Mai jos îți răspundem la cele mai importante întrebări pe care le poți avea!

Dacă imporți bunuri și nu ai un cod EORI, atunci marfa nu va putea ieși din vamă. Dacă marfa este blocată în vamă, aceasta generează costuri de depozitare, pe care va trebui să le achiți.

Da. Chiar dacă ești plătitor de TVA, pentru a desfășura operațiuni de import-export vei avea nevoie de un cod EORI.
Poți verifica validitatea unui cod EORI aici.

Dacă vrei să exporți marfă, va trebui să deții un cod EORI înainte de a trimite bunurile. Dacă vrei să imporți marfă, atunci vei avea nevoie de un cod EORI atunci când bunurile ajung în România, pentru a putea plăti taxele vamale.

Orice persoană fizică sau firmă care importă bunuri din afara Uniunii Europene sau care exportă bunuri dintr-o țară UE în țări non-UE are nevoie de un cod EORI. Plata taxelor vamale se poate face doar în baza unui cod EORI!

Codul EORI sau numărul EORI (Numărul de Înregistrare și Identificare a Operatorilor Economici) este un cod unic atribuit operatorilor economici din UE. Sistemul EORI a fost introdus pentru prima dată în iulie 2009 cu scopul de a menține evidența importurilor și exporturilor pe teritoriul Uniunii Europene.

Completează și transmite cererea de acordare a unui cod EORI în mod electronic. Datele necesare sunt cele de identificare ale firmei sau persoanei fizice (numele firmei, CUI, cod CAEN principal, adresa sediului, codul de TVA pentru firmele plătitoare de TVA, persoane de contact, etc.). Cererea completată și semnată de către titular se transmite apoi direcției regionale vamale competente, împreună cu următoarele documente doveditoare: copie după Certificatul de Înregistrare al Firmei, Actul Constitutiv, Rezoluția de la Registrul Comerțului și Certificatul de Înregistrare în scopuri TVA, dacă este cazul.

Dacă ai deja un cod EORI, trebuie să ții cont de faptul că de fiecare dată când se modifică ceva în firmă (cum ar fi denumirea, adresa sediului sau administratorul/persoanele de contact) va trebui să actualizezi datele EORI. 

Acest lucru se poate face tot în mod electronic, prin completarea și depunerea unei cereri de modificare date EORI. De obicei, cererile sunt prelucrate în aceeași zi sau în decurs de câteva zile lucrătoare.

Numarul EORI este format din maxim 15 caractere. Ex: RO1234567890ABCDE si se poate vedea in notificarea de atribuire a numarului eori.

VERIFICĂ DACĂ CODUL TĂU
EORI - RO ESTE VALID

Dă click pe butonul de mai jos și verifică rapid și simplu valabilitatea codului tău EORI – RO.

Copyright © 2021 CargoTrack

Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?