fbpx

Sistem acustic de alertare sofer

Despre sistemul acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS comercializate de CargoTrack. Având dimensiuni reduse acest sistem se poate monta în diverse locuri din habitaclu sau în afara acestuia.

Tipuri de semnalizare acustică disponibile:
  • Trezire sofer - sistemul poate fi activat manual de către dispecer direct din aplicația de monitorizare sau prin SMS în cazul în care șoferul nu raspunde la telefon. Datorită sunetului puternic acesta poate fi auzit și din exteriorul habitaclului fapt ce îl face un mijloc de avertizare perfect pentru situatiile de urgență.
  • Avertizare depășire limită de viteză - sistemul se activează automat la depășirea limitei de viteză presetate și se dezactivează la scăderea sub limită.
  • Staționarea îndelungată cu motorul pornit - sistemul se activează automat la staționarea cu motorul pornit peste o anumită perioadă de timp presetată și se dezactivează la oprirea motorului.
  • Stil de condus - sistemul se activează automat în cazul stilului neadecvat de condus (turații excesive, frânări bruște, accelerări bruște, virări bruște). Poate fi un mijloc excelent de prevenire a adormitului la volan.
  • Pornirea neautorizată a motorului - sistemul va porni în cazul în care șoferul nu s-a autentificat înainte de pornirea motorului (funcționează doar împreună cu butonul de identificare sofer).
  • Parasirea sau accesarea unei anumite zone predefinite - sistemul se va activa automat la intrarea într-o zonă predefinită sau părăsirea acesteia.
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.