fbpx

eTMS - Platforma de management al transportului

Dorești să optimizezi cât mai mult procesul de creare a unei comenzi?

Vrei să fii mai organizat și să câștigi mai multi bani?

Dorești o colaborare cât mai bună cu partenerii tăi?

Ei bine avem un răspuns pentru problemele tale și anume soluția de management și transport - eTMS de la CargoTrack!

De ce să optezi pentru soluția eTMS de la CargoTrack?

Atunci când activitatea unei companiei tale de transport este în creștere, apare nevoia unei mai bune organizări. De cele mai multe ori, aceasta vine sub forma digitalizării proceselor care permit acest lucru. Așa că uită de tabelele Excel și încearcă noua noastră soluție de management de transport, eTMS.

Prin intermediul acesteia poți economisi timpul angajaților tăi și implicit al tău deoarece încărcările, descărcările, traseele, detaliile de încărcătură, găsirea de vehicule disponibile sau șoferi disponibili nu mai trebuiesc făcute manual.  Soluția eTMS permite gestionarea tuturor acestor informații într-un singur loc, fiind conectat în același timp și la platforma de monitorizare prin GPS CargoTrack în timp real.

Prin folosirea soluției eTMS procentajul de timp pe care dispecerii și-l pot aloca pentru căutarea celor mai profitabile curse crește cu 90%, astfel munca acestora devine mult ușoară iar randamentul crește.

De asemenea pentru că ne gândim la nevoile tale prin soluția eTMS și restul proceselor pot fi automatizate, și anume: alegeres vehiculului pentru cursă, informarea șoferului cu privire la traseu și încărcătură, supravegherea acestuia pentru a nu se abate de la traseu, informarea clientului cu privire la descărcarea mărfii sau chiar emiterea facturii de transport.

Module disponibile

Pentru a veni și mai mult în ajutorul tău în cadrul soluției eTMS am dezvoltat mai multe module astfel încât să acoperim toate nevoile tale:

Aplicația eTMS - Transportator

Cu aplicația eTMS pentru transportatori, este optimizat atât procesul de creare a unei comenzi, cât și întregul proces de transport. Beneficiile care rezultă astfel sunt economisirea timpului dispecerilor care au mai mult timp la dispoziție pentru a căuta curse profitabile restul proceselor fiind automatizate.

Marele avantaj al acestui modul este faptul că poți crea o comandă în doar 5 pași simpli și anume:

 1. Introduci adresa de încărcare și cea de descărcare, cu opțiunea de a merge pe drumuri cu sau fără taxă.
 2. Obții automat de cotații pentru cursă, pe baza informațiilor introdusela punctul 1. În momentul creării cursei în eTMS, toate informațiile cu privire la traseu sunt stocate automat în aplicație.
 3. Odată acceptată comanda de transport, trebuiesc adăugate informațiile cu privire la partenerul de la care ai luat cursa, compania de la care încarci, locul de descărcare și detaliile încărcăturii.
 4. Informațiile cu privire la cursă îi sunt transmise automat șoferului, prin simpla apăsare a unui buton. Acestea îi vor fi disponibile ori prin intermediul aplicație mobile CargoTrack, ori printr-un SMS  (dacă acesta nu poate utiliza aplicația).
 5. Odată finalizată cursa și documentația aferentă obținută, trebuie emisă factura. Aceasta se generează automat printr-o singură apăsare de buton.

În plus îți oferim și un al beneficiu atașat acestui modul și anume faptul că nu este automatizat doar procesul de creare a comenzii, ci și întreg procesul de transport. Abaterea de la traseu nu mai este o problema de care dispecerii tăi trebuie să se ocupe. De fiecare dată când șoferul tău se va abate de la traseul prestabilit, acesta va primi un SMS automat de alertare.

Tot aici dispecerul poate activa o alertă pentru a fi notificat automat când șoferul se abate de la traseu sau ajunge la încărcare. De asemenea, clientul poate primi la un anumit interval de timp,  poziția și starea vehiculului prin e-mail sau SMS tocmai pentru a spori încrederea în serviciile tale.

Aplicația eTMS - Casă de Expediții

Acest modul este construit adițional ca suport primului modul „eTMS - Transportator” și este gândit cu scopul de a te ajuta în colaborarea cu partenerii tăi, obiectivu lui principal fiind oferirea credibilității companiei tale în fața acestora.

Optând și pentru acest modul ai șansa să crești transparența activității tale mărind astfel încrederea partenerilor în serviciile tale. Dacă te întrebi se realizează acest lucru, ei bine, printr-un cont de acces în aplicație oferit fiecărui partener transportator. Aici îi vor fi vizibile rutele în baza cărora s-au făcut cotațiile și traseele urmate de șoferi.

Așadar folosind acest modul nu vor mai exista discuții cu privire la diferenta de kilometrii facturată și cea existentă în realitate. Orice abateri de la traseul inițial care a fost comunicat și în comanda de transport precum și în SMS, va fi justificată prin vizibilitate pe hartă digitală.

Totodată un plus pe care acest modul îl conferă este faptul că, comanda confirmată poate fi trimisă și ea la rândul ei către compania transportatoare.

Aplicația eTDS - Declarații EKAER

Prin acest modul am simplificat pentru tine obținerea numărului EKAER până în punctul în care este nevoie doar de simpla apăsare a unui buton. Scopul acesteia este ca dispecerii tăi să nu mai trebuie să piardă timp cu completarea formularelor pentru obținerea acestor numere.

Ungaria a implementat începând cu 1 ianuarie 2015 un sistem care minimizează posibilitatea de a frauda TVA-ul. Pentru transportarea de bunuri pe drumurile publice cu orice vehicul este necesară aplicarea pentru obținerea unui număr EKAER. Fiecare număr va fi valid pentru 15 zile, iar cei care organizează și execută tranzitul (printre care te poți număra chiar tu) trebuie să îl aibă obligatoriu și să îl prezinte la eventualele verificări efectuate de către autorități de-a lungul drumului.

Beneficiile utilizării soluției eTMS
 • Optimizarea rutelor și reducerea costurilor;
 • Permite crearea de trasee complexe și preferențiale (cu sau fără taxă);
 • Posibilitarea uzilizării eTMS împreună cu un echipamentele GPS;
 • Module individuale și personalizabile în funcție de nevoile tale;
 • Intrucțiuni de folosire și manual de utilizare;
 • Primire automată a notificărilor pentru a prevenii problemele;
 • Posibilitatea de generare automată a documentelor electronic;
 • Posibilitate testare gratuită a soluției fără obligații contractuale;
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.