fbpx

PlugTrack

Despre dispozitivul PlugTruck

PlugTrack este un echipament de tip Plug&Play care se conectează la mufa OBD a autovehiculelor. Este conceput pentru a monitoriza activitatea acestora, a le proteja impotriva furtului sau pentru a citi codurile de eroare de la motor pentru masinile echipate cu interfata OBD-II.

Echipamentul se instaleaza simplu și rapid fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice, de asemenea cel mai mare avantaj al acestui echipament este faptul că nu trebuie să imobilizezi autovehiculul pentru montaj salvând astfel timp și bani.

PlugTrack este un sistem de monitorizare care poate fi alocat unei singure persoane. Însă marele avantaj al acestuia este faptul că acesta poate fi mutat de pe o masina pe alta dacă șoferii tăi utilizează pe rând mașinile companiei, astfel ai posibilitatea monitorizării activității lor indiferent care masină o conduce.

În cazurile excepționale în care autovehiculul este furat, echipamentul demontat sau în cazul în care a parasit aria care îi era destinată, vei fi alertat automat imediat prin intermediul aplicației sau prin e-mail. În plus pentru siguranța ta echipamentul beneficiază de un microfon intern care vă oferă posibilitatea de a asculta discutiile din masină oferind astfel o protectie suplimentară. O altă alertă asemănătoare puteți primi și în cazul în care autovehiculul este remorcat, oferindu-vă ocazia să reactionați imediat.

O altă funcționalitate gândită pentru afacerea ta este posibilitatea ca prin acest echipament PlugTrack să poți citi codurile de eroare de la motor prin intermediul interfetei OBD-II permițându-ți să efectuezi diagnoze pentru autovehiculele tale cu scopul de a verifica starea motorului de la distanță fără costuri suplimentare. Folosind această funcționalitate poți economisi timp și poți preveni defectarea autovehiculelor.

Clienții noștri utilizează frecvent dispozitivul PlugTrack pentru:
  • Monitorizare și control flote;
  • Rutare si optimizare rute;
  • implementare Eco-Drive;
Beneficii PlugTrack:
  • Instalare rapidă și simplă (Plug&Play);
  • Oferă date despre: locația vehiculului, istoric, kilometraj, monitorizare a vitezei;
  • Detectează tractărea vehiculului;
  • Detectarea posibilelor accidente;
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor? 🙋
Bună ziua! 👋
Cum vă putem ajuta?