fbpx

Monitorizare GPS pentru remorci / semiremorci / containere

Cu ajutorul dispozitivelor CargoTrack, ai posibilitatea supravegherea mărfii chiar și atunci când remorca sau semiremorca este decuplată de la capul de tractor.

Siguranța bunurilor transportate este esențială, iar pentru aceasta vă oferim soluțiile de monitorizare a remorcilor, semiremorcilor și a remorcilor frigorifice, independent de capul de tractor.

Echipamentele GPS speciale, folosite în monitorizarea remorcilor au baterii interne puternice, sunt rezistente la apă și intemperii, iar autonomia suplimentară le face ideale pentru scopul monitorizării remorcilor pe perioada în care acestea sunt decuplate de la capul de tractor.

Senzorii de ușă au rolul de a semnala și înregistra deschiderile și/sau închiderile accesului la spațiul de încărcare. În acest fel, managerul de flotă are control asupra tuturor unităților componente ale flotei.

Platforma CargoTrack permite generarea de alarme la deschiderea uşilor, sau la schimbări ale temperaturii interioare. Soluţia este optimizată pentru siguranţa mărfurilor, în special a celor perisabile.

Cu ajutorul sistemelor de monitorizare create special pentru remorcile frigorifice este posibilă citirea datelor de la echipamentele ThermoKing, Optitemp şi Carrier. Dispozitivele instalate sunt rezistente la apă și intemperii, dar și la condiții aspre de mediu, garantând astfel funcționarea în orice fel de situație.

Probleme des întâlnite

Ai fost nevoit să lași o remorcă staționată independent de capul de tractor și vrei să îi poți monitoriza locația?

Beneficiile obținute

  • Siguranța bunurilor transportate
  • Istoric al activității remorcii/semiremorcii și atunci când nu este cuplată la un cap de tractor
  • Echipamente de ultimă generație, cu baterii puternice și rezistente la intemperii
Încearcă gratuit 30 de zile
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.