CTS_Logo_White_Vertical

Misiunea noastră este de a oferi soluții inovative, complete, personalizate de telematică utilizând softuri create după specificațiile unice ale fiecărui client Cargo Track.

ISTORIC

Din 2012, ne ajutăm clienții să optimizeze felul în care își gestionează parcurile auto.

La începuturi, Cargo Track a fost axat pe monitorizarea GPS în timp real, cu toate beneficiile pe care aceasta le include, cum ar fi: monitorizarea de vehicule, remorci, semiremorci și utilaje industriale, monitorizarea combustibilului, monitorizarea comportamentului șoferilor, monitorizarea și gestionarea datelor din tahograf, soluții de securitate și informare precum și module personalizabile.

Odată cu trecerea timpului, ca rezultat al analizei pieței și a nișelor acesteia, am lansat servicii adiționale precum servicii automatizate de plată a taxelor de drum și servicii de consultanță legală și financiară, din dorința de a oferi soluții pentru o gamă mai largă de provocări cu care se confruntă clienții noștri în activitățile lor zilnice.

CTS_Despre-CargoTrack-Solutions
CTS_Logo_White_Shadow_Icon

Despre

Suntem o companie de telematică care oferă soluții inovative, complete, integrate și personalizate pentru clienții noștri, pentru a-i sprijini în a atinge succesul afacerii lor. Reușim să facem asta în fiecare zi, 24 din 24, cu ajutorul echipei Cargo Track.

“Echipa Cargo Track este formată din oameni care își doresc să performeze, care sunt hardworking și motivați să găsească solutions that work în orice situație. Urmărim atent să construim o echipă puternică formată din oameni pasionați de inovație și care își doresc permanent să depășească limitele și să se autodepășească. 

Oamenii Cargo Track sunt proactivi, profesioniști, autonomi, dar și încântați să lucreze în echipă pentru a contribui la succesul clienților companiei.

Cultura organizațională este bazată pe valorile principale în care credem: profesionalism, transparență, muncă în echipă, viziune, inovație. Respectăm echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Sărbătorim succesul colegilor noștri, râdem împreună și ne susținem unii pe alții. Încurajăm un stil de viață sănătos, cititul, activitățile sportive și implicarea civică prin activități de voluntariat. Ne dorim și lucrăm zi de zi, astfel încât Cargo Track să fie a great place to work, pentru fiecare membru al echipei.”

                                                                                     Răzvan Perțicaș
                                                                                    CEO Cargo Track
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?