CargoTrack Monitorizare GPS Auto

FACEM LUCRURILE DIN PASIUNE

Suntem o echipă ambițioasă cu o cultură organizațională și valori sănătoase, pasionată de sisteme de monitorizare GPS și proiecte inovative

ISTORIC

Din 2012, ne ajutăm clienții să optimizeze felul în care își gestionează parcurile auto.

La începuturi, CargoTrack a fost axat pe monitorizarea GPS în timp real, cu toate beneficiile pe care aceasta le include, cum ar fi: monitorizarea de vehicule, remorci, semiremorci și utilaje industriale, monitorizarea combustibilului, monitorizarea comportamentului șoferilor, monitorizarea și gestionarea datelor din tahograf, soluții de securitate și informare precum și module personalizabile.

Odată cu trecerea timpului, ca rezultat al analizei pieței și a nișelor acesteia, am lansat servicii adiționale precum servicii automatizate de plată a taxelor de drum și servicii de consultanță legală și financiară, din dorința de a oferi soluții pentru o gamă mai largă de provocări cu care se confruntă clienții noștri în activitățile lor zilnice.

About us - CargoTrack
cargotrack
DESPRE NOI

“Echipa CargoTrack este formată din oameni care își doresc să performeze, care sunt hardworking și motivați să găsească solutions that work în orice situație. Urmărim atent să construim o echipă puternică formată din oameni pasionați de inovație și care își doresc permanent să depășească limitele și să se autodepășească. 

Oamenii CargoTrack sunt proactivi, profesioniști, autonomi, dar și încântați să lucreze în echipă pentru a contribui la succesul clienților companiei.

Cultura organizațională este bazată pe valorile principale în care credem: profesionalism, transparență, muncă în echipă, viziune, inovație. Respectăm echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Sărbătorim succesul colegilor noștri, râdem împreună și ne susținem unii pe alții. Încurajăm un stil de viață sănătos, cititul, activitățile sportive și implicarea civică prin activități de voluntariat. Ne dorim și lucrăm zi de zi, astfel încât CargoTrack să fie a great place to work, pentru fiecare membru al echipei.”

Razvan-Perticas---CEO-CargoTrack
Răzvan Perțicaș
CEO CargoTrack
MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a oferi soluții inovatoare, complete, personalizate de telematică, utilizând softuri create după specificațiile unice ale fiecărui client CargoTrack.

cargotrack
VALORILE CargoTrack

Transparența

Munca în echipă

Inovația

Profesionalismul

cargotrack

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Recenzii CargoTrack - Localizare GPS flote auto

Poti vorbii cu ei ori ce problema care ajunge sa fie mai apoi rezolvata. Super incantat si mereu a fost o placere sa colaborez cu ei

Recenzii clienti Echipament taxe de drum Ungaria

Sunt cei mai buni în Monitorizare ,colaborare și rezolvare a problemei intervenite inevitabil!…cât mai mulți ani de colaborarecontinuă.

Recenzii clienti Echipament taxe de drum Ungaria

Seriozitate, profesionalism, înțelegere, o echipă de nota 10!

ULTIMELE ARTICOLE

5/5 - (11 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?