fbpx

Țelul nostru este acela de a te ajuta să crești productivitatea, să reduci costurile și să știi că șoferii tăi sunt în siguranță.

Încearcă gratuit 30 de zile

Istoric

Povestea noastră a început în 2012, când CargoTrack s-a născut din dorința de a oferi nu doar un algoritm care funcționează, dar și o soluție care funcționează. Monitorizarea GPS este mai mult decât un punct pe o harta. 

Noi îți oferim o soluție completa de management al flotei auto. Serviciile pe care ți le punem la dispoziție sunt personalizabile, astfel încât se pot adapta nevoilor tale. Fie că ai 5 mașini sau 500, cu noi poți găsi soluția care funcționează cel mai bine pentru tine.

Clienții noștri au nevoie să găsească toate soluțiile în același loc, pentru a putea fi eficienți în procesele lor. Din acest motiv, în calitate de furnizori de soluții, ne-am extins dincolo de monitorizare GPS și am lansat servicii adiționale, precum servicii automatizate de plată a taxelor de drum si servicii de consultanță legală.

Valorile care stau la baza companiei noastre sunt satisfacția clientilor noștri și inovația.

Despre

Soluții pentru managementul flotelor auto. Monitorizare GPS în timp real, servicii automatizate de plată de taxe de drum și servicii de consultanță financiară și legală.

CargoTrack oferă o soluție completă de management pentru flotele auto. Din 2012, ne ajutăm clienții să optimizeze felul în care își gestionează parcurile auto. 

La începuturi, CargoTrack a fost axat pe monitorizarea GPS în timp real, cu toate beneficiile pe care aceasta le include, cum ar fi: monitorizarea de vehicule, remorci, semiremorci și utilaje industriale, monitorizarea combustibilului, monitorizarea comportamentului șoferilor, monitorizarea și gestionarea datelor din tahograf, soluții de securitate și informare precum și module personalizabile.

Odată cu trecerea timpului, ca rezultat al analizei pieței și a nișelor acesteia, am lansat servicii adiționale precum servicii automatizate de plată a taxelor de drum și servicii de consultanță legală și financiară, din dorința de a oferi soluții pentru o gamă mai largă de provocări cu care se confruntă clienții noștri în activitățile lor zilnice.
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor? 🙋
Bună ziua! 👋
Cum vă putem ajuta?