fbpx

Serviciu: Consultanță financiară și juridică

Acest set de soluții oferit de CargoTrack vine în completarea nevoilor transportatorilor pentru un serviciu complet în domeniul de activitate.

Acesta se adresează tuturor companiilor care îți desfășoară activitatea atât în România, cât și în afara granițelor țării. Legislațiie diferă de la o țară la alta iar acest lucru poate deveni problematic pentru un manager de flotă.

Timpul dedicat documentării și întocmirii actelor necesare pentru fiecare șofer poate fi economisit cu ajutorul serviciilor puse la dispoziție de noi.

CargoTrack vă oferă servicii de reprezentare în fiecare dintre aceste țări și consultanță cu privire la documentele necesare.

Recuperare TVA

Printre serviciile financiare și de consultanță oferite de CargoTrack se numără și serviciul de recuperare de TVA. Scopul acestuia este de a te ajuta să...

Citește mai mult...
Consultanță - Formular A1

CargoTrack îți oferă consultanță specifică necesară pentru obținerea formularului A1 și depunerea documentației la CNPP București atât pentru firmele de...

Citește mai mult...
Servicii Juridice

Lipsa oricărui dintre documentele solicitate de fiecare stat în parte poate genera amenzi între 135 Euro și 150.000 Euro!

Citește mai mult...
SENT-GEO – Transporturi accizabile Polonia

SENT GEO este un sistem utilizat în Polonia, care are ca scop eliminarea fraudei legate de TVA, accize...

Citește mai mult...
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor? 🙋
Bună ziua! 👋
Cum vă putem ajuta?