Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Consultanță - Formular A1

Prea multă birocrație? Prea mult stres și nesiguranță în obținerea Formularului A1? Specialiștii CargoTrack fac totul în locul tău!

Ce este formularul A1?
Formularul A1 emis de CNPP este un certificat care atestă faptul că titularul este supus legislației de securitate socială din România pe toată perioada înscrisă, și prin urmare, este scutit de la plata contribuțiilor sociale în alte state membre UE/SEE/Elveția, pe al căror teritoriu se deplasează pentru efectuarea serviciilor de transport internațional. Obținerea formularului A1 se face prin Casa Națională de Pensii Publice.
Obține formularul A1 prin 4 pași simpli
Doar prin serviciile CargoTrack poți obține formularului A1 prin 4 pași simpli astfel:

Formularul A1 este solicitat de fiecare țară pe a cărei teritoriu te deplasezi pentru efectuarea serviciilor de transport internațional! 

Nu îți face griji, vei fi consiliat la fiecare pas de specialiștii noștri, tocmai pentru a face acest proces cât mai prietenos pentru tine!

Pentru a obține formularul A1 trebuie să îndeplinești două condiții, și anume:
Amenzi
Lucrătorii salariați și ne-salariați care prestează o activitate în orice țară a Uniunii Europene trebuie ca să pună la dispoziția agenților de control certificatul de detașare (formularul A1). În cazul neprezentării Formularului A1, amenda este de 3269 Euro/salariat, iar valoarea se dublează dacă firma nu are formularul nici la un al doilea control realizat în decurs de doi ani de la notificarea amenzii.
4 motive pentru care să alegi CargoTrack

Probleme des întâlnite

Beneficiile obținute

Obținere formular A1
Dosarul pentru obținerea formularului A1, sau formularelor A1 (dacă sunt mai mulți salariați), se depune la Casa Națională de Pensii Publice și trebuie să conțină:
descoperă

Alte servicii financiar juridice compatibile

Află care sunt serviciile financiar juridice compatibile cu nevoile firmei tale și lasă-ți stresul în grija noastră!

Recuperare TVA

Printre serviciile financiare și de consultanță oferite de CargoTrack se numără și serviciul de recuperare de TVA. Scopul acestuia este de a te ajuta să…

SENT-GEO – Transporturi accizabile Polonia

SENT GEO este un sistem utilizat în Polonia, care are ca scop eliminarea fraudei legate de TVA, accize…

Consultanță – Formular A1

CargoTrack îți oferă consultanță specifică necesară pentru obținerea formularului A1 și depunerea documentației la CNPP București atât pentru firmele de…

Detașare șoferi – platforma IMI

Din data de 02.02.2022 odată cu modificarea legislativa adusa Pachetului de Mobilitate, cu privire la detașarea șoferilor…

obține eficient formulaul a1

Noi ne ocupăm de obținerea Formularului A1 în locul tău!

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?