CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Analiză timpi activitate tahograf

Tahograful digital este dispozitivul care înregistrează toate informațiile cu privire la o călătorie. Datele stocate în tahograf trebuiesc descărcate pentru a putea fi…

CTS Analiza Timpi Activitate - Servicii Monitorizare GPS - Analiză timpi activitate tahograf

Tot tahograful este locul unde șoferii pot urmări timpii lor de conducere și de odihnă. Legislația europeană cu privire la timpul de lucru este strictă, iar amenzile în cazul nerespectării regulamentului sunt usturătoare.

În cadrul legislației cu privire la timpul de lucru al șoferilor există limite clare pentru numărul de ore pe care un șofer are voie să le conducă pe zi și pe săptămână. Tot acolo este specificată și perioada obligatorie de odihnă.

Cu modulul CargoTrack pentru analiza timpilor de activitate înregistrați pe tahograf poți automatiza procesul de gestionare a timpilor de activitate pentru fiecare șofer. Odată cu digitalizarea acestui proces se elimina și eroarea umană la calcularea perioadelor de activitate și inactivitate, creând un mod consecvent și comod de analizare a datelor.

De asemenea soluția CargoTrack de analiză a timpilor permite operatorilor să urmarească simplu și intuitiv nerespectarea regulilor de condus pentru fiecare șofer, să observe cauza care stă la baza acestor încălcări și să prevină repetarea lor.

Totodată prin acestă soluție de monitorizare poți preveni amenzile și astfel te poate ajuta să economisești bani pentru compania ta.

Modulul de analiza a timpilor din tahograf este configurat special pentru legislația europeană.

Probleme des întâlnite

Vrei să gestionezi mai bine timpii de condus și odihnă ai fiecărui angajat?

Vrei să știi care vehicul este cel mai potrivit pentru noua ta comandă?

Beneficiile obținute

  • Raport al timpilor conduși sau rămași pentru fiecare zi și săptămână în curs
  • Raport timpi de repaus
  • Raport pentru depășirea timpilor recomandați pentru condus
5/5 - (11 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?