FM-Tco > FM-Tco HCV5

Sisteme hardware Localizare GPS Flota Auto
Despre dispozitivul FM-Tco HCV5

Sonda de combustibil CargoTrack este dezvoltată și fabricată pentru managementul combustibilului – monitorizarea nivelului combustibilului, consumul de combustibil și prevenirea furtului de combustibil.

Sistemul avansat, construcția solidă și instalarea ușoară fac ca sonda să fie perfectă pentru toate sarcinile de monitorizare și de control al combustibilului.

Sonda de combustibil este disponibilă versiunile standard și avansat, și aceeași sondă poate fi folosită cu echipamentele noastre de monitorizare GPS Premium.

Cu ajutorul echipamentului de monitorizare GPS HCV5 puteti accesa urmatoarele funcții:

Localizare in timp real: prezintă informații legate de ultima poziție transmisă a vehiculelor, locație, viteză, kilometraj GPS, adresă, tensiune de alimentare.

Traseu: oferă informații legate de locațiile tranzitate, kilometri parcurși, țările tranzitate, într-un anumit interval de timp selectat de către dvs.

Viteza: afișează graficul de viteză atat în timp real cât și retroactiv într-un interval de timp ales.

Istoric: vizualizarea traseului parcurs al mașinii pe o harta detaliată la nivel de strada cât și pe o poza din satelit de înaltă rezoluție retroactiv până la 24 de luni.

Abatere ruta: arată opririle în afara rutei prestabilite, cu afișarea timpului de staționare si a distantei pentru fiecare autovehicul

Raport Hot Spots/Geozone: arată punctele de interes create de către dvs, prin care a trecut mașina și cât timp a staționat, alarmarea la intrarea/ieșirea din  zona predefinită.

Top Viteză: oferă informații despre viteza maximă și viteza minimă cu care a circulat autovehiculul într-o anumită perioadă de timp selectată.

Partajare locație: posibilitatea de a partaja locatia masinilor din flota pentru o perioada stabilita de catre dvs.

Alertă tensiune alimentare scazută: anunțarea prin e-mail și SMS dacă tensiunea de alimentare din baterie scade sub amperajul setat de către dvs.

Modul Management documente flotă și șoferi:  gestionarea datelor de management al flotei , alerte si notificari in cazul expirarii unor licente (ITP, RCA, CASCO, ITADR, leasing, roviniete, revizii, atestate profesionale, examene medicale, etc)

Rapoarte disponibile cu acest echipament de monitorizare GPS

Foaie de parcurs –   generarea rapoartelor zilnice, lunare sau la sfârșitul unei calatorii- arată informații legate de activitatea zilnică, tronsoane de drum, data și ora de plecare, data și ora de sosire, locația de plecare, locația de sosire,  distanta, timpul de functionare.

Raport ore de zi/noapte – generarea rapoartelor cu privire la orele lucrate în timpul zilei cât și în timpul nopții.

Raport activitate pe țări – permite generarea rapoartelor cu privire la  timpul de lucru pentru fiecare tara in care masina dvs. si-a desfasurat activitatea  – declarații IMI

Rapoarte personalizate – generarea rapoartelor cu privire la kilometri parcurși în interes personal, business, detalii referitoare la stationari, timpii de condus, etc.

Rapoarte Nivel Combustibil  – afișează graficul nivelului de combustibil din rezervor, într-un interval de timp, alimentările/consum nejustificat pentu un interval de timp selectat de către dvs.

Rapoarte de sinteză – prezintă informații complexe referitoare la rotatiile motorului, consumul de pe injectoare, consumul 100/km, nivelul combustibilului din rezervor, folosire tempomat, temperatură lichid racire, km calculator bord, etc

Analiză conduită șofer  – prezintă informații referitoare la stilul de condus al șoferului, identifica  factorii care desemnează stiluri agresive, frânări și accelerări bruște , viteza în curbe etc.

Tahograf – descărcarea nelimitată atât a tahografului cât și cardul șoferului, analiza timpului de condus a șoferului, descărcarea automată a cardului /tahografului în data preselectată de dvs, posibilitatea de a gestiona pauzele șoferului și durata de condus.

Pentru o acuratete mai mare cu privire la consumul de carburant si alimentari va recomandam impreuna cu acest echipament de monitorizare GPS și sondele litrometrice care sunt compatibile cu toate echipamentele prezentate mai sus

Cu ajutorul sondelor litrometrice marja de eroare a consumului si a nivelului de carburant scade la 0.3 % – 0.8% din capacitatea rezervorului (ex: la 1000 litri marja de eroare paote fi 3 – 8 litri).  

Bonus:

Cu același echipament de monitorizare GPS poți activa GRATUIT plata automată taxelor de drum în următoarele țări:

Taxe de drum Ungaria (HU-GO)

Taxe de drum Bulgaria (BgToll)

Taxe de drum Polonia (e-Toll)

La fiecare echipament de monitorizare GPS HCV5 beneficiezi de manoperă montaj – gratuită, oriunde în România sau Europa.

Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?