CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Dispozitiv Monitorizare GPS FM-Tco > FM-Tco HCV5

Dispozitiv Monitorizare GPS - Sisteme hardware Localizare GPS Flota Auto - Echipamente GPS auto - Sisteme Hardware GPS - FM-Tco > FM-Tco HCV5

Despre dispozitivul de monitorizare GPS FM-Tco HCV5

Dispozitiv Monitorizare GPS FM-Tco HCV5 – cel mai avansat echipament de monitorizare GPS pentru camioane, autobuze, agricultură și alte utilaje specializate, exemplu: construcții sau forestiere.

Echipamentul de monitorizare GPS FM-Tco HCV5 este conceput pentru urmărirea vehiculelor și poate îndeplini sarcini avansate precum citirea datelor computerului de bord (CAN), monitorizarea comportamentului șoferului, descărcarea de la distanță a datelor tahografului și a cardului șofer, monitorizarea precisă a combustibilului, se pot adăuga și sonde de combustibil pentru o monitorizare și mai exactă a combustibilului.

Cu ajutorul echipamentului de monitorizare GPS FM-Tco HCV5 puteți accesa urmatoarele funcții:

Localizare în timp real: dispozitivul de monitorizare GPS FM-Tco HCV5 prezintă informații legate de ultima poziție transmisă a vehiculelor, locație, viteză, kilometraj GPS, adresă, tensiune de alimentare.

Traseu: acest dispozitiv de monitorizare GPS oferă informații legate de locațiile tranzitate, kilometri parcurși, țările tranzitate, într-un anumit interval de timp selectat de către dvs.

Viteza: dispozitiv monitorizare GPS care afișează graficul de viteză atat în timp real, cât și retroactiv într-un interval de timp ales.

Istoric: vizualizarea traseului parcurs al mașinii, pe o hartă detaliată la nivel de stradă, cât și pe o poză din satelit de înaltă rezoluție retroactiv până la 24 de luni.

Abatere ruta: acest dispozitiv de monitorizare GPS arată opririle în afara rutei prestabilite, cu afișarea timpului de staționare și a distanței pentru fiecare autovehicul

Raport Hot Spots/Geozone: arată punctele de interes create de către dvs, prin care a trecut mașina și cât timp a staționat, alarmarea la intrarea/ieșirea din  zona predefinită.

Top Viteză: dispozitivul de monitorizare GPS oferă informații despre viteza maximă și viteza minimă cu care a circulat autovehiculul într-o anumită perioadă de timp selectată.

Partajare locație: posibilitatea de a partaja locația mașinilor din flotă pentru o perioadă stabilită de către dvs.

Alertă tensiune alimentare scazută: dispozitivul de monitorizare GPS anunță prin e-mail și SMS dacă tensiunea de alimentare din baterie scade sub amperajul setat de către dvs.

Modul Management documente flotă și șoferi:  gestionarea datelor de management al flotei , alerte și notificări în cazul expirării unor licențe (ITP, RCA, CASCO, ITADR, leasing, roviniete, revizii, atestate profesionale, examene medicale, etc)

Rapoarte disponibile cu acest echipament de monitorizare GPS

Foaie de parcurs –   generarea rapoartelor zilnice, lunare sau la sfârșitul unei călatorii – arată informații legate de activitatea zilnică, tronsoane de drum, data și ora de plecare, data și ora de sosire, locația de plecare, locația de sosire,  distanța, timpul de funcționare.

Raport ore de zi/noapte – generarea rapoartelor cu privire la orele lucrate în timpul zilei cât și în timpul nopții.

Raport activitate pe țări – dispozitivul de monitorizare GPS permite generarea rapoartelor cu privire la  timpul de lucru pentru fiecare țară în care mașina dvs. și-a desfășurat activitatea  – declarații IMI

Rapoarte personalizate – generarea rapoartelor cu privire la kilometri parcurși în interes personal, business, detalii referitoare la staționări, timpii de condus, etc.

Rapoarte Nivel Combustibil  – afișează graficul nivelului de combustibil din rezervor, într-un interval de timp, alimentările/consum nejustificat pentu un interval de timp selectat de către dvs.

Rapoarte de sinteză – prezintă informații complexe referitoare la rotațiile motorului, consumul de pe injectoare, consumul 100/km, nivelul combustibilului din rezervor, folosire tempomat, temperatură lichid răcire, km calculator bord, etc

Analiză conduită șofer  – prezintă informații referitoare la stilul de condus al șoferului, identifică  factorii care desemnează stiluri agresive, frânări și accelerări bruște, viteza în curbe etc.

Tahograf – descărcarea nelimitată atât a tahografului, cât și cardul șoferului, analiza timpului de condus a șoferului, descărcarea automată a cardului/tahografului în data preselectată de dvs, posibilitatea de a gestiona pauzele șoferului și durata de condus.

Pentru o acuratețe mai mare cu privire la consumul de carburant și alimentări, vă recomandam împreună cu acest echipament de monitorizare GPS FM-Tco HCV5 și sondele litrometrice, care sunt compatibile cu toate echipamentele prezentate mai sus

Cu ajutorul sondelor litrometrice marja de eroare a consumului și a nivelului de carburant scade la 0.3 % – 0.8% din capacitatea rezervorului (ex: la 1000 litri marja de eroare paote fi 3 – 8 litri).  

Bonus Dispozitiv Monitorizare GPS FM-Tco HCV5:

Cu același echipament de monitorizare GPS poți activa GRATUIT plata automată taxelor de drum în următoarele țări:

Taxe de drum Ungaria (HU-GO)

Taxe de drum Bulgaria (BgToll)

Taxe de drum Polonia (e-Toll)

La fiecare echipament de monitorizare GPS HCV5 beneficiezi de manoperă montaj – gratuită, oriunde în România sau Europa.

5/5 - (5 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?