Monitorizare GPS Transport Marfa si Logistica

Sistem telematic pentru transportul de marfuri & Logisică

Managementul unei flote auto în contextul transportului și logisticii implică un set aparte de abilitați. Monitorizarea GPS oferă două mari avantaje unui manager de flotă. În primul rând, îi permite să vadă disfuncționalitățile în timp real, ceea ce înseamnă că se pot lua măsuri de corecție pe loc. În al doilea rând, îi furnizează managerului de flotă o imagine de ansamblu, prezentată sub forma rapoartelor și sinteza acestora, iar asta facilitează corectarea modului de operare a flotei ca un întreg.

Cu CargoTrack ai soluții pentru monitorizarea în timp real a flotei tale care îți oferă informații detaliate cu privire la traseu, kilometri parcurși, timp de staționare și de conducere, consumul de combustibil, comportamentul șoferilor, identificarea acestora și felul în care stilul de condus iți afectează costurile de operare.

Monitorizarea în timp real nu este destinată doar vehiculelor în mișcare, cu soluțiile CargoTrack poți monitoriza remorci sau semiremorci chiar și când acestea sunt independente față de capul de tractor.

Plata taxelor de drum, în cazul transportului internațional, este un serviciu conex oferit de CargoTrack care te poate scăpa de amenzi usturătoare de sute de euro.

Modulul de asistență HR te ajută cu gestionarea angajaților. O mare parte a timpului dedicat sarcinilor administrative scade în volum, astfel încât există mai mult timp pentru optimizare și inovație.

Probleme des întâlnite

Vrei să ști cum poți să iți optimizezi nivelul de eficiență al flotei tale?

Vrei să iți reduci costurile de operare?

Ai nevoie în fiecare moment să cunoși parametrii principali ai flotei tale?

Dorești să fii mai credibil în fața colaboratorilor tăi?

Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?