Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Rambursare TVA Extern

Poți recupera bani semnificativi din TVA-ul plătit în străinătate! Acest proces poate fi unul greu, dar cu ajutorul specialiștilor CargoTrack, tu nu mai trebuie să faci aproape nimic!

Optimizarea recuperării TVA-ului extern

Statisticile la nivelul Uniunii Europene demonstrează că peste 70% dintre companiile din România nu își revendică sumele aferente TVA cheltuite în stăinătate, motivele principale constând în complexitatea procedurii sau lipsa de expertiza în legislația fiscală internațională.

Bine de știut!

La un simplu calcul, dacă alimentezi în Ungaria, care are o cotă TVA de 27%, 800 litri de motorină (în valoare de 3.900 lei) poți să recuperezi aproximativ 829 lei.

Dacă mergem și mai departe și ne imaginăm că ai alimentat într-o lună doar în Ungaria 3.000 litri de motorină (valoarea ei fiind de 14.700 lei) află că poți recupera nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 lei.

Despre recuperarea TVA-ului extern

Procesul de rambursare TVA din străinătate este complicat, de durată și necesită înțelegerea în profunzime a procedurilor specifice fiecărei țări. Dați fiind acești factori complecși și faptul că este un proces ce are de multe ori termene limită, este esențial să întocmești corect rambursarea TVA-ului.

De asemenea, recuperarea TVA-ului din Europa este un proces complicat și datorită faptului că necesită o comunicare în limba oficială a fiecărui stat cu autoritățile fiscale a acestora.

De ce să alegi CargoTrack pentru rambursare TVA extern?

Atuurile nostre în fața concurenței sunt faptul că noi îți punem la dispoziție un serviciu transparent rapid și complet pentru recuperarea TVA-ului din toate țările europene, CargoTrack ocupându-se de toate formalitățile necesare autorităților fiscale europene, în limba oficială a țării respective.

Procesul de recuperare

CargoTrack oferă cel mai convenabil proces de rambursare a TVA-ului, un sistem care economisește sume importante din achizițiile de carburant și din alte costuri de transport.

Așadar, ne adresăm oricărei persoane impozabile care a efectuat cheltuieli cu:

  • combustibil și aditivi;
  • cazare;
  • restaurant;
  • taxe de drum și parcare;
  • repararații și întreținere auto;

Procesul este simplificat la maxim, astfel departamentul dedicat recuperării de TVA colectează bonurile sau facturile cu TVA de la tine împreună cu restul documentației necesare. De aici încolo, tu trebuie doar să te relaxezi, noi ne vom ocupa de toate detaliile complexe cum ar fi:

  • Întocmirea dosarelor de rambursare TVA separat pentru fiecare țară;
  • Transmiterea dosarelor către autoritățile competente;
  • Comunicarea cu autoritățile fiscale;
  • Rezolvarea eventualelor probleme apărute pe parcurs;

De asemenea, în momentul în care dosarele sunt aprobate și fondurile disponibile, te vom contacta cât de rapid posibil!

Totodată, de menționat este faptul că depunerea documentelor justificative se poate face trimestrial sau anual și sunt eligibile toate bonurile (legislația diferă de la țară la țară).

De unde recuperăm TVA-ul?

CargoTrack asigură returnarea TVA-ului extern din 27 de țări:

Germania, Franța, Marea Britanie,  Italia, Austria, Belgia, Spania, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Portugalia, Grecia, Lituania, Ungaria, Croația, Letonia, Estonia și România.

Probleme des întâlnite

Beneficiile obținute

descoperă

Alte servicii financiar juridice compatibile

Simplifică-ți munca și lasă docuementația pe seama experților CargoTrack! Află cu ce servicii financiar juridice te mai putem ajuta:

SENT-GEO – Transporturi accizabile Polonia

SENT GEO este un sistem utilizat în Polonia, care are ca scop eliminarea fraudei legate de TVA, accize…

Consultanță – Formular A1

CargoTrack îți oferă consultanță specifică necesară pentru obținerea formularului A1 și depunerea documentației la CNPP București atât pentru firmele de…

Detașare șoferi – platforma IMI

Din data de 02.02.2022 odată cu modificarea legislativa adusa Pachetului de Mobilitate, cu privire la detașarea șoferilor…

recuperează-ți banii din tva-ul extern

Ai nevoie de un specialist care să se ocupe de tot procesul de recuperare a banilor în locul tău?

5/5 - (1 vote)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?