CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Monitorizare GPS Transport Persoane

Sistem telematic pentru transportul de persoane / pasageri

În domeniul transportului de persoane, primul și cel mai important aspect este cel al siguranței persoanelor transportate și al șoferilor. Acest aspect este direct influențat de comportamentul șoferilor la volan. Prin monitorizarea stilului de condus se pot preveni posibilele evenimente cu consecințe grave și se pot sancționa șoferii care dau dovadă de un comportament agresiv la volan.

Rolul modulului de monitorizare a comportamentului unui șofer la volan pe care ți-l oferă CargoTrack are aici rol vital, și anume cel preventiv.

Pe lângă acest beneficiu imens, este demn de luat în considerare și beneficiul adiacent și anume cel al controlului asupra consumului de combustibil și uzura precoce a vehiculelor. Un stil de condus agresiv are efecte negative și asurpa consumului de combustibil și al stării de sănătate a unui vehicul.

Pentru serviciile de transport de persoane, un alt factor determinant al succesului și implicit al profitului, este punctualitatea. Crearea de rute prestabilite pentru fiecare cursă și monitorizarea acestora ajută la creșterea productivității prin eliminarea timpilor morți.

Soluțiile CargoTrack de monitorizare îți oferă uneltele necesare pentru ca tu să poți optimiza sau menține funcționalitatea flotei tale auto. Platforma permite crearea de GeoZone sau Puncte de Interes care, atunci când sunt atinse, generează notificări pentru a comunica detaliile relevante pentru operațiunile tale, de exemplu, intrarea/ieșirea din GeoZona, staționare cu motorul pornit sau oprit, etc.

Abaterile de la traseu sunt un aspect care generează adesea costuri în plus, iar de aceea, CargoTrack vine cu soluții pentru administratorii de flotă. Modulul de creare de rute prestabilite ajută în controlarea costurilor.

Cum te poate ajuta CargoTrack?

Date live vizualizați locația live, monitorizarea parcării auto, nivelul combustibilului, nivelul bateriei, datele istorice cu rutele;

Alerte și notificări – primiți alerte pentru mentenanța vehiculului (de exemplu, nivel scăzut al uleiului), siguranță (starea centurii de siguranță, supraviteză) și alte evenimente;

Întreținere auto – programați întreținerea mașinii pe baza datelor primite de la CANbus, TPMS și alte sisteme;

Monitorizarea comportamentului șoferului – urmăriți comportamentul de conducere al vehiculului, cum ar fi risipa de combustibil și eficiență;

Blocați și deblocați – preveniți furtul neautorizat al vehiculului prin blocarea de la distanță a contactului;

Posibilitatea monitorizării intrărilor/ieșirilor din țară;

Raport EcoDrive;

Realizarea rapoartelor;

Raport activitate șoferi;

Monitorizare Video.

BENEFICII:

  • 100% garanție pentru echipamentul GPS;
  • Montaj GRATUIT oriunde în România sau Europa;
  • Echipă de suport 24/24h;
  • Account Manager dedicat pentru contul tău.

Alege un sistem pentru monitorizare GPS transport persoane de la Cargo Track.

Probleme des întâlnite

Șoferii fac opriri neprogramate

Șoferii conduc agresiv

Furt sau consum excesiv de combustibil

Multă muncă administrativă

5/5 - (22 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?