CargoTrack Monitorizare GPS Auto

FM-Pro5

FM-Pro5 - dispozitiv monitorizare gps

Despre dispozitivul FM-Pro5

FM-Pro5 este un echipament de monitorizare GPS avansat pentru toate tipurile de vehicule – camioane, autobuze, utilaje agricole și alte utilaje specializate, exemplu: construcții sau forestiere.

FM-Pro5 este conceput pentru urmărirea vehiculelor și poate îndeplini sarcini avansate cum ar fi citirea datelor computerului de bord (date din CAN), monitorizarea comportamentului șoferului, gestionarea combustibilului etc.

Cu ajutorul echipamentului de monitorizare GPS FM-Pro5 puteți accesa următoarele funcții:

Localizare în timp real – prezintă informații legate de ultima poziție transmisă a vehiculelor, locație, viteză, kilometraj GPS, adresă, tensiune de alimentare.

Traseu – oferă informații legate de locațiile tranzitate, kilometri parcurși, țările tranzitate, într-un anumit interval de timp selectat de către dvs.

Viteză – afișează graficul de viteză atât în timp real, cât și retroactiv într-un interval de timp ales.

Istoric – vizualizarea traseului parcurs al mașinii pe o hartă detaliată la nivel de stradă cât și pe o poză din satelit de înaltă rezoluție retroactiv până la 24 de luni

Abatere ruta – arată opririle în afara rutei prestabilite, cu afișarea timpului de staționare și a distanței pentru fiecare autovehicul.

Raport Hot Spots/Geozone – arată punctele de interes create de către dvs., prin care a trecut mașina și cât timp a staționat, alarmarea la intrarea/ieșirea din  zona predefinită.

Top Viteză – oferă informații despre viteza maximă și viteza minimă cu care a circulat autovehiculul într-o anumită perioadă de timp, cât și viteza medie de deplasare.

Partajare locație – posibilitatea de a partaja locația mașinilor (singular sau în grup) din flotă pentru o perioadă stabilită către partenerii dvs.

Integrare API – oferă posibilitatea de conexiune cu alte sisteme ERP.

Alerta tensiune alimentare scăzută – anunțarea prin e-mail și SMS dacă tensiunea de alimentare din baterie scade sub amperajul setat de către dvs.

Modul Management documente flotă și șoferi  –  gestionarea datelor de management ale flotei, alerte și notificări în cazul expirării unor licențe (ITP, RCA, CASCO, ITADR, leasing, roviniete, revizii, atestate profesionale, examene medicale, etc)

Rapoarte disponibile cu acest echipament de monitorizare GPS FM-Pro5:

Foaie de parcurs –   generarea rapoartelor zilnice, lunare sau la sfârșitul unei călătorii- arată informații legate de activitatea zilnică, tronsoane de drum, data și ora de plecare, data și ora de sosire, locația de plecare, locația de sosire, distanța, timpul de funcționare.

Raport ore de zi/noapte – generarea rapoartelor cu privire la orele lucrate în timpul zilei cât și în timpul nopții, sărbători legale sau weekend.

Raport activitate pe țări –  permite generarea rapoartelor cu privire la timpul de lucru/km parcurși/durata de staționare, pentru fiecare țară în care mașina dvs. și-a desfășurat activitatea pentru un interval de timp selectat de către dvs. – declarații IMI

Raport generare automata – vă oferă posibilitatea de a va defini raportul personalizat cu informațiile importante pentru dvs. (locație început/locație sfârșit/alimentare/consum -100 km/durata activitate/km parcurși, etc.)

Totodată, aveți posibilitatea de a seta generarea automată la un anumit interval de timp a raportului și transmiterea pe o adresă de e-mail specificată (zilnic/săptămânal/lunar)

Rapoarte personalizate – generarea rapoartelor cu privire la kilometri parcurși în interes personal, business, detalii referitoare la staționări, timpii de condus, consumul de carburant în staționare, etc

Rapoarte Nivel Combustibil  – afișează graficul nivelului de combustibil din rezervor, într-un interval de timp, alimentările/consum nejustificat pentru un interval de timp selectat de către dvs.

Alerte combustibil – informarea prin SMS sau e-mail  în momentul în care există un consum nejustificat de carburant ( Nr Auto/Locație/Data/Cantitatea de combustibil pierdută)

Rapoarte de sinteză – prezintă informații complexe referitoare la rotațiile motorului, consumul de pe injectoare, consum 100/km, consum instantaneu, nivelul combustibilului din rezervor, folosire tempomat, temperatură lichid răcire, km calculator bord, etc

Analiză conduită șofer  –  prezintă informații referitoare la stilul de condus al șoferului, identifică  factorii care desemnează stiluri agresive, frânari și accelerări bruște, viteza în curbe etc.

Bonus:

Cu același echipament de monitorizare GPS poți activa GRATUIT plata automată a taxelor de drum în următoarele țări:

Taxe de drum Ungaria (HU-GO)

Taxe de drum Bulgaria (BgToll)

Taxe de drum Polonia (e-Toll)

La fiecare echipament de monitorizare GPS Trace5 beneficiezi de manoperă montaj – gratuită, oriunde în România sau Europa.

4.9/5 - (9 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?