Monitoring the WORLD in motion

Cine suntem?

Suntem o companie de telematică care oferă soluții inovatoare, complete, integrate și personalizate pentru clienții noștri, pentru a-i sprijini în a atinge succesul afacerii lor.

Reușim să facem asta în fiecare zi, 24 din 24, cu ajutorul echipei CargoTrack.

CargoTrack Careers

Odată cu trecerea timpului, ca rezultat al analizei pieței și a nișelor acesteia, am lansat servicii adiționale precum servicii automatizate de plată a taxelor de drum și servicii de consultanță legală și financiară, din dorința de a oferi soluții pentru o gamă mai largă de provocări cu care se confruntă clienții noștri în activitățile lor zilnice

Misiunea noastră

Să oferim soluții inovatoare, complete, personalizate de telematică utilizând softuri create după specificațiile unice ale fiecărui client CargoTrack.

O scurtă prezentare

Echipa CargoTrack este formată din oameni care își doresc să performeze, care sunt hardworking și motivați să găsească solutions that work în orice situație.

Urmărim atent să construim o echipă puternică formată din oameni pasionați de inovație și care își doresc permanent să depășească limitele și să se autodepășească.

Oamenii CargoTrack sunt proactivi, profesioniști, autonomi, dar și încântați să lucreze în echipă pentru a contribui la succesul clienților companiei.

Cultura organizațională este bazată pe valorile principale în care credem: profesionalism, transparență, muncă în echipă și inovație.

Respectăm echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Sărbătorim succesul colegilor noștri, râdem împreună și ne susținem unii pe alții. Încurajăm un stil de viață sănătos, cititul, activitățile sportive și implicarea civică prin activități de voluntariat.

Ne dorim și lucrăm zi de zi, astfel încât CargoTrack să fie a great place to work, pentru fiecare membru al echipei.

„Beneficiile salariale sunt strâns legate de experiența, implicarea și loialitatea fiecăruia. Investim în bunăstarea colegilor noștri și în programe de dezvoltare profesională și personală, oferim oportunități de promovare în cadrul companiei.”

Răzvan Perțicaș

CEO CargoTrack

Valorile CargoTrack

Valorile asigură coeziunea societăţii noastre, acestea au un impact direct asupra interacţiunii noastre zilnice.

Inovația

Munca în echipă

Transparența

Profesionalismul

cargotrack

Meet the team

Beneficiile CargoTrack

Vrem sa te simți apreciat și ascultat pentru ca ești parte din viitorul nostru! Îți oferim beneficii pentru o viața liniștita în timpul programului și în timpul tău liber.

Al 13-lea salariu

Bonusuri de aniversare

Teambuildinguri

Bonusuri de performanță

Sporuri de vechime

Extra zile de concediu

Gift cards

Prânz asigurat

Asigurare medicală

Life at CargoTrack

Departamentele CargoTrack

Comercial

Tehnic

Contabilitate

Suport Clienți

Dezvoltare & Cercetare

Consultanță Financiară

Marketing

Taxe de drum

Resurse Umane

Administrativ

IT

Montaje

Filter by
Alta
Full Time Part Time
Oradea
Inginerie
Full Time
Oradea

Vei lucra la unele dintre cele mai interesante și ambițioase proiecte din sfera soluțiilor de monitorizare GPS din piață ce înglobează ultimele tehnologii…

Ți-ar place un loc de muncă dinamic în care fiecare zi să îți aducă o nouă provocare? Ești genul de persoană care vrea să se… 

We value a friendship-based environment, transparency and helping each other in becoming our best professional selves, so if you think that these might also be your values, we would like to meet you !

Nu ai găsit jobul căutat?

Prezintă-te și te vom contacta imediat ce vom avea o poziție perfectă pentru tine!

Copyright © 2022 CargoTrack

5/5 - (6 votes)