CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Pachet: Monitorizare GPS Standard (Inclus Basic)

Ce cuprinde:

 • Modul control combustibil
 • Modul Rapoarte interactiv
 • Analiza timpilor de condus
 • Modul EcoDrive
 

Descriere Scurtă:

Soluția CargoTrack Standard este destinată administrației flotelor cu nevoi mai complexe. Acum poți controla activitatea vehiculelor tale cu o precizie mai mare, datorită modulelor cuprinse în CargoTrack Standard. De ce CargoTrack Standard?

Descriere Lungă:

Fiecare flotă în parte are nevoi specifice când vine vorba de monitorizare. Cu CargoTrack Standard am ales o configurație de module care, cumulate, să genereze un spectru larg de supraveghere. Cu cât este mai completă soluția de monitorizare, cu atât mai repede și mai mare este creșterea profitului tău.

Acum poți monitoriza costurile și consumul de combustibil. Modulul EcoDrive te ajută să vezi unde se irosește combustibil sau care dintre șoferi are un stil de condus care duce la uzură vehiculele.

Descarcă datele de tahograf de la distanță și folosește-te de CargoTrack Standard pentru a economisi timpul managerului de flotă prin module care îți permit crearea de rute cu sarcini care pot fi trimise șoferului, poți monitoriza statusul sarcinilor, poți seta alerte care reacționează la parametrii impuși de tine și poți crea și stoca rapoartele centrate pe informațiile relevante pentru tine și flota ta.

Toate informațiile colectate prin folosirea soluției CargoTrack Standard sunt centralizate pentru a-ți fi prezentate sub forma unor rapoarte interactive, ușor de urmărit.

Soluția CargoTrack Standard include:

 • Include toate modulele disponibile în soluția CargoTrack Basic;
 • Vizualizarea informațiilor de la computerul de bord al vehiculului;
 • Modul de control al nivelului de combustibil;
 • Rapoarte: Raport rezervor combustibil, Raport călătorii, Raport depășiri de valori, Raport Eco-Drive, Raport evenimente, Raport geozone, Raport termodiagrama;
 • Modul EcoDrive – analiza stilului de condus al șoferilor, realizarea de clasamente pe vehicule și pe șofer;
 • Administrarea lucrărilor de mentenanță a vehiculelor;
 • Descărcarea de la distanță a tahografului și cardului șoferului*
 • Modul de analiză a timpului de condus din tahograf;
 • API pentru integrarea cu diferite platforme.

* – necesită echipament adițional

Pachet: Monitorizare GPS Standard (Inclus Basic)

Citire date CAN

Sistemele de monitorizare prin GPS împreună cu platforma CargoTrack îți permit monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al maşinii.

Sondă Combustibil

Soluția CargoTrack garantează o precizie de 99% în cazul monitorizării combustibilului cu ajutorul sondei litrometrice. Senzorii digitali…

Modul EcoDrive – Soluţia de reducere a consumului de combustibil

Cu modulul EcoDrive poți monitoriza șoferii în funcție de comportamentul lor la volan…

Modul combustibil

Costurile asociate combustibilului reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli ale unei flote, verifică automat nivelul combustibilului și consumul real.

Modul rute și sarcini

Identifică  în funcție de numărul de sarcini, tipul de vehicul și condițiile specifice cursei, cel mai rentabil traseu și menține costurile de operare scăzute.

Modul evenimente

Pentru a supraveghea în permanență activitatea unei întregi flote auto este nevoie de mult timp și multă atenție, de care de multe ori poate nu dispui. Prin…

Modul rapoarte

Modulul rapoarte este conceput pentru a-ți face viața mai ușoară! Extrage informațiile care te ajută să optimizezi activitatea flotei tale. Modulul este flexibil, ceea ce…

Modul citire – descărcare date tahograf

Utilizarea tahografului electronic este necesară din punct de vedere legal. Datele extrase din tahograf sunt folosite atât de administratori pentru a analiza și evalua…

5/5 - (15 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?