Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS Standard

Soluția CargoTrack Standard este destinată administrației flotelor cu nevoi mai complexe. Acum poți controla activitatea vehiculelor tale cu o precizie mai mare, datorită modulelor cuprinse în Pachetul Standard. Descoperă acum!

Our partners
Pachet

Monitorizare GPS Standard

Citire date CAN

Sistemele de monitorizare prin GPS împreună cu platforma CargoTrack îți permit monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al maşinii.

Sondă Combustibil

Soluția CargoTrack garantează o precizie de 99% în cazul monitorizării combustibilului cu ajutorul sondei litrometrice. Senzorii digitali…

Modul EcoDrive

Cu modulul EcoDrive poți reduce consumul de combustibil prin monitorizarea comportamentului șoferilor la volan și...

Modul combustibil

Costurile asociate combustibilului reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli ale unei flote, verifică automat nivelul combustibilului și consumul real.

Modul rute și sarcini

Identifică în funcție de numărul de sarcini, tipul de vehicul și condițiile specifice cursei, cel mai rentabil traseu și menține costurile de operare scăzute.

Modul evenimente

Pentru a supraveghea în permanență activitatea unei întregi flote auto este nevoie de mult timp și multă atenție, de care de multe ori poate nu dispui. Prin…

Modul rapoarte

Modulul rapoarte este conceput pentru a-ți face viața mai ușoară! Extrage informațiile care te ajută să optimizezi activitatea flotei tale. Modulul este flexibil, ceea ce…

Modul citire – descărcare tahograf

Utilizarea tahografului electronic este necesară din punct de vedere legal. Datele extrase din tahograf sunt folosite atât de administratori pentru...

Funcții Monitorizare GPS Standard

Modul control combustibil

Modul Rapoarte interactiv

Analiza timpilor de condus

Modul EcoDrive

Monitorizare Avansată Flotă

Fiecare flotă în parte are nevoi specifice când vine vorba de monitorizare. Cu CargoTrack Standard am ales o configurație de module care, cumulate, să genereze un spectru larg de supraveghere. Cu cât este mai completă soluția de monitorizare, cu atât mai repede și mai mare este creșterea profitului tău. 

Acum poți monitoriza costurile și consumul de combustibil. Modulul EcoDrive te ajută să vezi unde se irosește combustibil sau care dintre șoferi are un stil de condus care duce la uzură vehiculele.

Descarcă datele de tahograf de la distanță și folosește-te de CargoTrack Standard pentru a economisi timpul managerului de flotă prin module care îți permit crearea de rute cu sarcini care pot fi trimise șoferului, poți monitoriza statusul sarcinilor, poți seta alerte care reacționează la parametrii impuși de tine și poți crea și stoca rapoartele centrate pe informațiile relevante pentru tine și flota ta.

Toate informațiile colectate prin folosirea soluției CargoTrack Standard sunt centralizate pentru a-ți fi prezentate sub forma unor rapoarte interactive, ușor de urmărit.

Monitorizare GPS Servicii Publice - Monitorizare GPS Transport Frigorific

Soluția CargoTrack Standard include

* – Necesită echipament adițional

Alege pachetul standard

Vrei să aflii mai multe despre ce îți poate oferi Pachetul de Monitorizare GPS CargoTrack?

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?