CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Modul rapoarte

Modulul rapoarte este conceput pentru a-ți face viața mai ușoară! Extrage informațiile care te ajută să optimizezi activitatea flotei tale. Modulul este flexibil, ceea ce…

CTS Modul Rapoarte - Servicii Monitorizare GPS - PhotoTrack - Instalare Camere Foto Pe Vehicul

Nu este nimic misterios, este doar interpretarea datelor „de sine stătătoare” în contextul mai larg al activității flotei auto ca și întreg. Folosirea soluțiilor telematice oferă o înțelegere în profunzime a întregii operațiuni, motiv pentru care din ce în ce mai multe companii recurg la monitorizare GPS ca și serviciu.

Modulul de rapoarte este conceput pentru a te ajuta să extragi informațiile care te ajută să optimizezi activitatea flotei. Modulul este flexibil, ceea ce înseamnă că, în funcție de nevoile tale, poți configura rapoartele pe care le dorești.

Ai de ales dintr-o gamă de rapoarte diferite, astfel încât toate activitățile unei flote sunt acoperite. Aici vei găsi atât rapoarte de bază, cât și rapoarte mai specializate ca de exemplu cele focusate pe stilul de condus al șoferului sau pe consumul de combustibil.

Poți, de exemplu, să descarci rapoarte pentru activitatea unui vehicul pe diferite țări, raport pentru activitatea zilnică, activitatea pe o perioadă de timp predefinită de tine, rapoarte centrate pe anumite acțiuni ale șoferului (ex: staționări), etc.

Alege un modul rapoarte de la CargoTrack pentru optimizarea activităţii flotei auto.

Probleme des întâlnite

Cauți o modalitate eficientă de a centraliza informațiile cu privire la flota ta?

Ai nevoie de anumite rapoarte personalizate?

Beneficiile obținute

  • Rapoarte personalizate în conformitate cu nevoile tale
  • Format interactiv, ușor de citit
  • Peste 10 feluri de rapoarte disponibile
  • Șabloane pentru raport
5/5 - (10 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?