CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Senzor de temperatură GPS

temperatura gps tracker - Senzor de temperatură gps
Despre senzorul de temperatură GPS

Monitorizarea temperaturii în timpul transportului este o condiție obligatorie și vitală în multe sectoare industriale. Companiile care prestează servicii de transport cu încărcături perisabile sau cele care necesită un control riguros al temperaturii ori umidității au o serie de reguli stricte care trebuie respectate.

Cum funcționează acest senzor de temperatură GPS?

În compartimentele de marfă ale vehiculelor tale sunt instalați unul sau mai mulți senzori de temperatură. Fiecare senzor de temperatură măsoară temperaturile, iar datele colectate de aceștia sunt transmise prin intermediul echipamentului de monitorizare direct în platforma CargoTrack pentru a fi prelucrate.

Senzorii de temperatură sunt concepuţi pentru măsurarea temperaturii în cele mai variate medii, începand de la remorcile frigorifice şi terminând cu cabina şoferului.

Scopul principal al acestora este ca marfa să ajungă la destinație în cele mai bune condiții și să nu pună în pericol sănătatea consumatorului final.

Acurateţea senzorilor este de ±0,5% şi funcţionează de la -400C la +1200C.

Cu ajutorul soluției CargoTrack vrei putea să setezi notificări și să generezi rapoarte bazate pe informațiile primite de la senzorii de temperatură, și poți astfel să reacționezi rapid și să salvezi încărcătura în cazul în care fluctuațiile de temperatură depășesc limitele.

Ce beneficii îți poate aduce acest senzor de temperatură gps ?
  • Evită deterioarea mărfurilor din cauza expunerii la temperaturi incorecte;
  • Primește alerte automat când fluctuațiile de temperatură depășesc limitele;
  • Te conformezi cu legislația aplicabilă privind controlul temperaturii;
  • Evită cazurtile în care ești nevoit să înlocuiești mărfuri alterate sau să îți despăgubești clienții;
5/5 - (12 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?