Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Accesorii GPS

Senzor de temperatură Bluetooth

Echipat cu ultima tehnologie Bluetooth Low Energy, senzorul de temperatură este ultra compact, 100% autonom și robust, ce poate fi ușor adaptat industriei de transport frigorific.

Ce este monitorizarea temperaturii de la distanță?

În sectorul transporturilor, menținerea temperaturii optime este o problemă majoră, atât pentru sănătatea publică, cât și din motive economice.

Transportul de mărfuri termosensibile este supus numeroaselor standarde și reglementări (de exemplu, standardele EN12830 și EN13486), împingând pe cei implicați în industrie să se doteze cu soluții inovatoare de telematică conectată. Într-adevăr, nerespectarea temperaturii optime poate avea repercusiuni grave și trebuie controlată cu precizie și foarte regulat.

Pentru a face față acestei provocări și a permite transportatorilor să securizeze bunurile pentru care sunt responsabili, CargoTrack a dezvoltat acești senzorii de temperatură bluetooth cu scopul de a oferi managerilor de flotă siguranța monitorizării temperaturii de la distanță.

Cum funcționează monitorizarea temperaturii de la distanță?

Senzorii de temperatură pot fi fixați în diferite locuri: într-o remorcă frigorifică, într-o cutie de transport izotermă sau chiar într-un dulap frigorific.

Fiind 100% autonomi, senzorii vor măsura și înregistra temperatura la intervale regulate (care pot fi configurate).

Istoricul va fi transmis de către senzorul Bluetooth către echipamentul de monitorizare GPS, care mai apoi va transmite toate informațiile către aplicația de monitorizare CargoTrack.

Utilizatorul va putea oricând și de oriunde să vizualizeze istoricul variației temperaturii sub formă de grafice și rapoarte pe aplicația CargoTrak în varianta mobile sau desktop/laptop.

De asemenea, utilizatorul va putea seta praguri de alertă prin intermediul aplicației. În acest caz, atunci când temperatura depășește pragul predefinit, o alertă prin email și/sau SMS va fi trimisă în timp real șoferului și/sau managerului de flotă.

De ce să integrați senzorii de temperatură CargoTrack în soluția dumneavoastră telematică?

Senzorii de temperatură Bluetooth de la CargoTrack sunt ideali pentru a monitoriza temperatura de la distanță din mai multe motive:

  • 100% autonom

Funcționarea lor cu baterii oferă până la 18 ani de autonomie.

  • Certificat EN12830 – 2018

Senzorii sunt certificați COFRAC (EN12830 – 2018), care atestă acuratețea și calibrarea lor conform standardelor care respectă reglementările. Această certificare este valabilă la scară internațională deoarece organizația COFRAC este afiliată ILAC.

CargoTrack oferă și un serviciu de calibrare pentru senzori de temperatură pentru a garanta date exacte.

  • Interval largă de măsurare și date în timp real

Cu un interval de măsurare a temperaturii de la -40 °C până la +85 °C și o perioadă de transmisie configurabilă, acești senzori pot oferi cele mai avansate date și rapoarte  în transportul mărfurilor termosensibile prin transmiterea în timp real a datelor înregistrate.

  • Compatibilitate cu echipamentele de monitorizare GPS

Echipați cu cea mai nouă tehnologie Bluetooth, acești senzori sunt compatibili cu echipamentele de monitorizare GPS CargoTrack, nefiind nevoie de integrări suplimentară.

  • Instalare rapidă și ușoară

Extrem de ușor de instalat datorită diferitelor mijloace de fixare (autocolant față-verso de înalta performanță sau suport care poate fi înșurubat), acești senzori pot fi montați pe orice tip de suprafață și foarte important, nu necesită cablaj.

Beneficii senzor de temperatură bluetooth:

Accesorii GPS compatibile

Senzor identificare remorcă

În industria transporturilor, ca și în multe alte sectoare, optimizarea timpului este o...

Senzor de temperatură

Monitorizarea temperaturii în timpul transportului este o condiție obligatorie și vitală în multe...

Sistem acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de...

Buton de panică

Butonul de panică este un accesoriu special creat pentru a creşte siguranţa autovehiculului, a soferului şi...

Detalii tehnice

Fișă tehnică Senzor de temperatură Bluetooth

Descoperă specificațiile complete ale dispozitivelor CargoTrack, cu tehnologii de ultimă generație. Totul pentru succesul afacerii tale!

alege cargotrack pentru succesul afacerii tale

Vrei să îți dezvolți afacerea cu ajutorul serviciilor oferite de CargoTrack?

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?