Buton de panică

Despre butonul de panică

Butonul panică este un accesoriu special conceput pentru a crește siguranța vehiculului, a șoferului și a mărfurilor transportate. În caz de urgență, șoferul poate trimite foarte rapid un mesaj de urgență dispecerului sau oricărui alt număr de urgenţă. Mesajul poate fi unul de tip SMS, e-mail sau sonor.

Unde se montează?

Butonul de panică vine montat pe fiecare vehicul din flota ta și de obicei este localizat pe tabloul de bord aproape de șofer, în zone apropiate de uși, lângă scaune sau orice altă locație convenabilă și ușor de ajuns de către șoferul tău. Acest lucru se realizează pentru a facilita accesul și utilizarea lui în caz de urgență a acestuia.

De ce să montez un buton de panică?

Dacă ai un buton de panică în fiecare vehicul din flota ta acesta te va ajuta să îți protejezi șoferii împotriva unor incidente neplăcute. În trafic pot avea loc de multe ori situații neplăcute în care șoferul nu poate contacta telefonic dispeceratul să avertizeze asupra unei probleme majore.

Un buton de panică poate scurta foarte mult timpul de reacție. Prin simpla apăsare a acestuia, una sau mai multe persoane desemnate pot primi un e-mail sau un SMS și astfel problema poate fi sesizată imediat. Butonul de panică poate fi conectat la o alarmă care să permită avertizarea persoanelor care se află în imediata apropierea a vehiculului despre problema apărută.

Ce beneficii îți poate aduce acest produs?
  • Ai certitudinea că șoferii tăi sunt în siguranță;
  • Poți evita incidente neplăcute;
  • Ești înștiințat în timp real despre posibila problemă;
  • Scurtezi timpul de reacție al șoferilor;
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?