CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Buton panică auto

buton panică auto

Despre butonul de panică auto

Butonul panică auto este un accesoriu special conceput pentru a crește siguranța vehiculului, a șoferului și a mărfurilor transportate. În caz de urgență, șoferul poate trimite foarte rapid un mesaj de urgență dispecerului sau oricărui alt număr de urgenţă. Mesajul poate fi unul de tip SMS, e-mail sau sonor.

Unde se montează butonul de panică?

Butonul de panică vine montat pe fiecare vehicul din flota ta și de obicei este localizat pe tabloul de bord aproape de șofer, în zone apropiate de uși, lângă scaune sau orice altă locație convenabilă și ușor de ajuns de către șoferul tău. Acest lucru se realizează pentru a facilita accesul și utilizarea lui în caz de urgență a acestuia.

De ce să montez un buton panică auto?

Dacă ai un buton de panică în fiecare vehicul din flota ta acesta te va ajuta să îți protejezi șoferii împotriva unor incidente neplăcute. În trafic pot avea loc de multe ori situații neplăcute în care șoferul nu poate contacta telefonic dispeceratul să avertizeze asupra unei probleme majore.

Butonul de panică auto poate scurta foarte mult timpul de reacție. Prin simpla apăsare a acestuia, una sau mai multe persoane desemnate pot primi un e-mail sau un SMS și astfel problema poate fi sesizată imediat.

Un buton panică auto poate fi conectat la o alarmă care să permită avertizarea persoanelor care se află în imediata apropierea a vehiculului despre problema apărută.

Ce beneficii îți poate aduce butonul de panică?

  • Cu un buton panica auto ai certitudinea că șoferii tăi sunt în siguranță;
  • Poți evita incidente neplăcute;
  • Ești înștiințat în timp real despre posibila problemă;
  • Scurtezi timpul de reacție al șoferilor;

Alege un buton de panică auto de la Cargo Track pentru a creşte siguranţa flotei.

5/5 - (24 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?