CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Cititor RFID

Cititor RFID

Despre cititorul RFID

Cititorul RFID este un cititor de card special creat pentru identificarea şoferilor. Cardurile de securitate deja utilizate în cadrul companiei dumneavoastră pot fi folosite şi pentru autentificarea şoferilor pe autovehicule.

Cum funcționează un cititor RFID?

Cititorul RFID vă arată cine şi când a fost folosit autovehiculul. Oferă de asemenea posibilitatea blocării motorului autovehiculului şi informarea prin semnal luminos sau acustic cu privire la eşuarea autentificării.

Metodele RFID folosesc undele radio pentru a realiza acest lucru. La un nivel simplu, sistemele RFID constau din trei componente: o etichetă RFID / inteligentă, un cititor RFID și o antenă. Etichetele RFID conțin un circuit integrat și o antenă, care sunt utilizate pentru a transmite date către cititorul RFID (numit și interogator).

Cititorul transformă apoi undele radio într-o formă de date mai utilizabilă. Informațiile colectate de pe etichete sunt apoi transferate printr-o interfață de comunicații către un platforma CargoTrack, unde sunt stocate într-o bază de date și analizate ulterior.

Ce beneficii îți poate aduce acest produs?
  • Identificare rapidă a șoferilor tăi;
  • Ușor de instalat și integrat la nivelul flotei tale;
  • Oferă o suită de informații ce pot fi citite simultan;
  • Cea mai sigură tehnologie de identificare a șoferilor;

 

Alege un cititor EFID de la Cargo Track.

5/5 - (13 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?