CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Monitorizare GPS Servicii Publice

Sistem telematic pentru servicii publice

Pentru ca un serviciu public să fie eficient, acesta trebuie să fie în primul rând bine organizat. Indiferent că vorbim despre salubrizare, deszăpezire, distribuție de gaz sau apă sau intervenții în caz de urgență, eficiența se vede în capacitatea de a remedia problemele într-un timp cât mai scurt.

Cargo Track îți pune la dispoziție soluții eficiente de monitorizare a flotei în timp real, pentru ca tu să poți optimiza timpii dedicați efectuării unei operații. Vei putea supraveghea locația vehiculelor, comportamentul șoferilor și consumul de combustibil.

Prin crearea de rute prestabilite pentru fiecare sarcina care trebuie îndeplinită și monitorizarea acesteia, timpii morți sunt eliminați, crescand astfel productivitatea și viteza de reacție.

Prin crearea Geozone sau puncte de interes pe platforma Cargo Track pentru fiecare zona în care exista lucrari in desfasurare, vei fi alertat de câte ori un vehicul intră sau iese din zona de interes. Uzul vehiculelor în interes personal este astfel descurajat, iar eficienta flotei crește.

Soluțiile Cargo Track dedicate monitorizării consumului de combustibil le oferă administratorilor de flotă informațiile necesare pentru optimizarea costurilor cu carburanții.

Pentru vehiculele cu șoferi multipli, CargoTrack propune o gamă largă de rapoarte centrate pe activitatea șoferului identificat pe vehicul, care îi pot oferi administratorului de flotă informațiile necesare pentru o mai bună gestionare a resurselor.

Alege un sistem telematic pentru servicii publice de la Cargo Track.

Probleme des întâlnite

  • Cum poți fi sigur că angajații tăi respectă programul de munca și traseele prestabilite?
  • Care sunt măsurile pe care le iei pentru a monitoriza comportamentul șoferilor și consumul de combustibil?
5/5 - (13 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?