CargoTrack Monitorizare GPS Auto

FM Tco4 LCV5

FM Tco4 LCV - localizator gps auto

Despre dispozitivul FM-Tco LCV5

LCV5 este un echipament de monitorizare GPS avansat pentru mașini și vehicule comerciale ușoare. Este conceput pentru urmărirea vehiculelor și poate îndeplini sarcini avansate – citirea datelor computerului de bord (CAN), citirea datelor OBD specifice producătorului, monitorizarea comportamentului șoferului, gestionarea combustibilului etc.

Dispozitivul FM Tco4 LCV5 este disponibil în variante care utilizează rețele GSM (2G) sau LTE Cat M1 (4G), și Bluetooth pentru comunicare. Rețeaua NB-IoT este inclusă în varianta LTE Cat M1.

Cu ajutorul echipamentului de monitorizare GPS FM Tco4 LCV5 puteți accesa următoarele funcții:

Localizare în timp real cu ajutorul echipamentului FM Tco4 LCV5 – prezintă informații legate de ultima poziție transmisă a vehiculelor, locație, viteză, kilometraj GPS, adresă, tensiune de alimentare.

Traseu – oferă informații legate de locațiile tranzitate, kilometri parcurși, țările tranzitate, într-un anumit interval de timp selectat de către dvs.

Viteză – afișează graficul de viteză atât în timp real cât și retroactiv într-un interval de timp ales.

Istoric – vizualizarea traseului parcurs al mașinii pe o hartă detaliată la nivel de stradă cât și pe o poză din satelit de înaltă rezoluție retroactiv până la 24 de luni

Abatere rută – arată opririle în afara rutei prestabilite, cu afișarea timpului de staționare și a distanței pentru fiecare autovehicul

Raport Hot Spots/Geozone – arată punctele de interes create de către dvs., prin care a trecut mașina și cât timp a staționat, alarmarea la intrarea/ieșirea din zona predefinită.

Top Viteză – oferă informații despre viteza maximă și viteza minimă cu care a circulat autovehiculul într-o anumită perioadă de timp selectată

Partajare locație – posibilitatea de a partaja locația mașinilor din flotă pentru o perioadă stabilită de către dvs.

Alertă tensiune alimentare scăzută – anunțarea prin e-mail și SMS dacă tensiunea de alimentare din baterie scade sub amperajul setat de către dvs.

Modul Management documente flotă și șoferi  –  gestionarea datelor de management al flotei, alerte și notificări în cazul expirării unor licențe (ITP, RCA, CASCO, ITADR, leasing, roviniete, revizii, atestate profesionale, examene medicale, etc).

Rapoarte disponibile cu acest echipament de monitorizare GPS

Foaie de parcurs – generarea rapoartelor zilnice, lunare sau la sfârșitul unei călătorii- arată informații legate de activitatea zilnica, tronsoane de drum, data și ora de plecare, data și ora de sosire, locația de plecare, locația de sosire,  distanța, timpul de funcționare.

Raport ore de zi/noapte – generarea rapoartelor cu privire la orele lucrate în timpul zilei cât și în timpul nopții.

Raport activitate pe țări – permite generarea rapoartelor cu privire la  timpul de lucru pentru fiecare țară în care mașina dvs. și-a desfășurat activitatea  – declarații IMI

Rapoarte personalizate – generarea rapoartelor cu privire la kilometri parcurși în interes personal, business, detalii referitoare la staționari, timpii de condus, etc

Rapoarte Nivel Combustibil  – afișează graficul nivelului de combustibil din rezervor, într-un interval de timp, alimentările/consum nejustificat pentru un interval de timp selectat de către dvs.

Rapoarte de sinteză – prezintă informații complexe referitoare la rotațiile motorului, consumul de pe injectoare, consumul 100/km, nivelul combustibilului din rezervor, folosire tempomat, temperatură lichid răcire, km calculator bord, etc

Analiză conduită șofer – prezintă informații referitoare la stilul de condus al șoferului, identifică factorii care desemnează stiluri agresive, frânari și accelerări bruște, viteza în curbe etc..

Tahograf – descărcarea nelimitată atât a tahografului cât și a cardul șoferului, analiza timpului de condus a șoferului, descărcarea automată a cardului/tahografului în data preselectată de dvs., posibilitatea de a gestiona pauzele șoferului și durata de condus

Pentru o acuratețe mai mare cu privire la consumul de carburant și alimentări, vă recomandăm împreună cu acest echipament de monitorizare GPS și sondele litrometrice care sunt compatibile cu toate echipamentele prezentate mai sus.

Cu ajutorul sondelor litrometrice, marja de eroare a consumului și a nivelului de carburant scade la 0.3 % – 0.8% din capacitatea rezervorului (ex: la 1000 litri marja de eroare poate fi 3 – 8 litri).  

Bonus:

Cu același echipament de monitorizare GPS poți activa GRATUIT plata automată taxelor de drum în următoarele țări:

Taxe de drum Ungaria (HU-GO)

Taxe de drum Bulgaria (BgToll)

Taxe de drum Polonia (e-Toll)

La fiecare echipament de monitorizare GPS FM Tco4 LCV5 beneficiezi de manoperă montaj – gratuită, oriunde în România sau Europa.

5/5 - (4 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?