CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Senzor identificare remorcă

Senzor identificare remorcă - Trailer identification sensor
Urmărirea camioanelor și identificarea remorcii

În industria transporturilor, ca și în multe alte sectoare, optimizarea timpului este o problemă economică importantă. Unele operațiuni și manevre pot fi parțial automatizate pentru a economisi timp operatorilor. De exemplu, urmărirea camioanelor și identificarea automată a remorcilor vor face posibilă inventarierea mai ușoară a parcului de vehicule, se poate identifica mai ușor ce remorcă este atașată camionului sau se poate verifica la ce docuri de încărcare se află diferitele remorci.

Pentru a răspunde acestei nevoi și a permite transportatorilor să câștige în eficiență și performanță, recomandăm integrarea soluției de identificarea automată a remorcilor – CargoTrack Bluetooth Low Energy.

Cum funcționează de fapt urmărirea camioanelor și identificarea automată a remorcii?

Dispozitivul de identificare este montat în remorca camionului și va fi imediat asociată cu acesta.

100% autonom, senzorul va transmite un număr unic de identificare prin Bluetooth echipamentului de monitorizare GPS de la bordul vehicului.

Echipamentul de monitorizare GPS va acționa apoi ca o poartă de acces și va transmite informațiile de geolocalizare și identificare către platforma IoT prin intermediul rețelei celulare 3G/4G sau chiar 5G.

Operatorul va putea apoi să vizualizeze în aplicația CargoTrack inventarul flotei sale, să urmărească cuplarea și decuplarea remorcilor sale și să-și gestioneze docurile de încărcare putând să identifice rapid punctele de blocare care ar putea fi o cauză a întârzierilor.

De ce să integrați senzorii Bluetooth în soluția dvs. de urmărire a camioanelor?

Senzor identificare remorcă - Trailer identification sensor
  • 100% autonom

Funcționarea lor alimentată cu baterii, oferă până la 20 de ani de autonomie, garantând un cost total de achiziție competitiv.

  • Durabilitate

Robuste și rezistente la apă, acești senzori de identificare a remorcii sunt concepuți pentru a fi utilizați în condiții extreme. Sunt impermeabili, rezistenți la șocuri și vibrații.

  • Instalare rapidă și ușoară

Extrem de ușor de instalat datorită diferitelor mijloace de fixare (autocolant față-verso de înalta performanță sau suport care poate fi înșurubat), acești senzori pot fi montați pe orice tip de suprafață și nu necesită nici un cablaj.

  • Compatibil cu echipamentele GPS CargoTrack

Echipați cu tehnologie Bluetooth Low Energy, acești senzori sunt compatibili cu majoritatea echipamentelor de monitorizare GPS CargoTrack, nefiind nevoie de integrare suplimentară.

Alege un senzor identificare remorcă 100% autonom de la CargoTrack.

5/5 - (17 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?