Senzor universal închis-deschis

Despre senzorul de ușă

Senzorul de ușă este conceput cu scopul de a-ți oferi rapoarte detaliate pentru ca tu să poți îmbunătăți eficiența operațională a flotei tale și evident să reduci utilizarea și furtul neautorizat.

Cum funcționează?

Senzorul înregistrază deschiderea şi închiderea uşii, acțiuni care sunt transmise în timp real prin intermediul echipamentului de monitorizare direct pe platforma CargoTrack. Senzorii sunt fixați pe ficare ușă a semiremorcii sau vehiculelor tale comerciale. Astfel că de fiecare dată când o ușă este deschisă sau închisă, senzorul detectează imediat și actualizează starea ușii vehiculului tău.

În plus, poți configura senzorul oferit de noi astfel încât să îți trimită o notificare ori de câte ori ușa este deschisă în afara locurilor permise. Spre exemplu, poți stabili că ușa poate fi deschisă numai în punctele de livrare ale clientului sau depozitul tău.

Orice acțiune de deschidere a ușii în afara locurilor permise de tine, va declanșa o alarmă și îți va trimite o notificare imediat. Vei primi notificarea pe e-mail sau prin SMS și astfel poți să reacționezi imediat, totodată vei putea vedea pe hartă unde a fost deschisă ușa.

De asemenea pentru ca senzorul să ofere informații sigure și continue ne-am asigurat că dispozitivul se instalează ușor şi rezistă în cele mai dure medii de lucru.

Ce beneficii îți poate aduce acest produs?
  • Securizarea mărfurilor transportate;
  • Instalare ușoară și rezistență la condiții dure;
  • Oferă încredere clienților și colaboratorilor tăi datorită securității;
  • Economisește bani prin evitarea despăgubirii clienților în caz de furt;
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?