CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Sistem acustic de alertare șofer

Sistem acustic de alertare șofer - Accesorii si Produse CargoTrack
Despre sistemul acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS comercializate de CargoTrack. Având dimensiuni reduse acest sistem se poate monta în diverse locuri din habitaclu sau în afara acestuia.

Tipuri de semnalizare acustică disponibile:
  • Trezire șofer – sistemul poate fi activat manual de către dispecer direct din aplicația de monitorizare sau prin SMS în cazul în care șoferul nu raspunde la telefon. Datorită sunetului puternic acesta poate fi auzit și din exteriorul habitaclului, fapt ce îl face un mijloc de avertizare perfect pentru situatiile de urgență.
  • Avertizare depășire limită de viteză – sistemul se activează automat la depășirea limitei de viteză presetate și se dezactivează la scăderea sub limită.
  • Staționarea îndelungată cu motorul pornit – sistemul se activează automat la staționarea cu motorul pornit peste o anumită perioadă de timp presetată și se dezactivează la oprirea motorului.
  • Stil de condus – sistemul se activează automat în cazul stilului neadecvat de condus (turații excesive, frânări bruște, accelerări bruște, virări bruște). Poate fi un mijloc excelent de prevenire a adormitului la volan.
  • Pornirea neautorizată a motorului – sistemul va porni în cazul în care șoferul nu s-a autentificat înainte de pornirea motorului (funcționează doar împreună cu butonul de identificare șofer).
  • Părăsirea sau accesarea unei anumite zone predefinite – sistemul se va activa automat la intrarea într-o zonă predefinită sau părăsirea acesteia.

Alege acum un sistem acustic de alertare șofer​ de la CargoTrack.

5/5 - (21 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?