Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Accesorii GPS

Releu imobilizator

Releu imobilizator – Bine de știut!

Conform The Economic Journal, într-un studiu în 2016 din s-a constatat că imobilizatorul auto a redus rata globală a furtului de automobile cu aproximativ 40% între anii 1995 și 2008.

De asemenea, pentru toate autoturismele noi vândute în Germania, în Regatul Unit, în Finlanda , în Australia și în Canada imobilizatorii au fost numiţi oficial componentă obligatorie a autovehiculelor.

Despre releul imobilizator

Acesta este un dispozitiv electronic antifurt, care anulează anumite funcții ale motorului unui autovehicul, făcând astfel imposibilă pornirea neautorizată a acestuia dacă nu este prezentă cheia cu cip/transponder codată cu informaţia corectă.

Releul imobilizator oferă protecţie împotriva utilizării neautorizate a vehiculelor sau în caz de furt a acestora. Sistemul este creat astfel încât să poată fi activat de la distanţă direct din platforma CargoTrack sau prin SMS.

Cum funcționează un releu imobilizator?

Ca dispozitiv antifurt, releul imobilizator dezactivează unul dintre sistemele necesare pentru a porni motorul unei mașini și anume aprinderea. Acest lucru se realizează prin identificarea frecvenței radio între un transponder din cheia de contact și un dispozitiv numit cititor de frecvențe radio din coloana de direcție.

Atunci când cheia este pusă în contact, transponderul transmite către cititor un semnal cu un cod unic de identificare, după care, cititorul îl transmite către un receptor din modulul de control al calculatorului. În cazul în care codul este corect, calculatorul permite funcționarea sistemelor de alimentare cu combustibil și de aprindere cât și pornirea autovehiculului.

În situaţia în care codul este incorect sau absent, computerul vehiculului dezactivează sistemul iar mașina nu va putea porni până când cheia corectă nu este pusă în contact. Vehiculul se poate reporni doar cu autorizația ta sau a persoanei care folosește platforma CargoTrack.

Ce beneficii îți poate aduce acest un releu imobilizator?

Accesorii GPS compatibile

Senzor de temperatură Bluetooth

Echipat cu tehnologie Bluetooth Low Energy, senzorul de temperatură este ultra compact...

Senzor identificare remorcă

În industria transporturilor, ca și în multe alte sectoare, optimizarea timpului este o necesitate semnificativă...

Sistem acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS...

Senzor universal închis-deschis

Sistem monitorizare Plug & Play care se conectează la mufa OBD a vehiculelor. Obții date complexe...

Detalii tehnice

Fișă tehnică Releu Imobilizator

Citește mai multe despre specificațiile tehnice ale releului imobilizator și alege cel mai optim mod de a-ți crește afacerea cu ajutorul CargoTrack!

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?