CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Localizator GPS Auto FM ECO4 S - Trace5

Localizator GPS Auto FM ECO4 S - Trace5

Despre dispozitivul FM ECO4 S – Trace5

Echipamentul de monitorizare Trace5 este conceput pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini pentru gestionarea flotei, urmărire, siguranță și securitate.

Principalul beneficiul al acestui echipament de monitorizare GPS este dimensiunea redusă, care îl ajută să fie montat în orice spațiu al vehiculului, oricât ar fi el de mic.

Toate dispozitivele de monitorizare GPS Trace5 au antene interne LTE/GSM și GNSS și sunt echipate cu baterii de rezervă pentru situațiile în care vehiculul rămâne fără alimentare.

Pe lângă opțiunea standard a carcasei compacte IP30, dispozitivele de monitorizare GPS Trace5 sunt disponibile și cu carcasă clasificată IP67 (care sunt rezistente la umezeală și apă).

Echipamentul de monitorizare Trace5 este bazat pe GNSS (sistem de navigație prin satelit)   pentru localizarea automată a vehiculelor, cu toate caracteristicile esențiale pentru urmărirea vehiculelor și managementul flotei.

Industriile de transport pentru care se pretează cel mai bine acest echipament de monitorizare GPS sunt: leasing și rent car, distribuție și livrări, transport mărfuri, utilaje construcții, agricultură și transport persoane.

Cu ajutorul echipamentului Trace5 puteți accesa următoarele funcții:

Localizator GPS Auto cu localizare în timp real –  prezintă informații legate de ultima poziție transmisa a vehiculelor, locație, viteză, kilometraj GPS, adresă, tensiune de alimentare.

Traseu – oferă informații legate de locațiile tranzitate, kilometri parcurși, țările tranzitate, într-un anumit interval de timp selectat de către dvs.

Viteză – afișează graficul de viteză, atât în timp real, cât și retroactiv într-un interval de timp ales.

Istoric –  vizualizarea traseului parcurs al mașinii pe o hartă detaliată la nivel de stradă cât și pe o poza din satelit de înaltă rezoluție retroactiv până la 24 de luni.

Abatere rută – arată opririle în afara rutei prestabilite, cu afișarea timpului de staționare și a distanței pentru fiecare autovehicul

Raport Hot Spots/Geozone – arată punctele de interes create de către dvs., prin care a trecut mașina și cât timp a staționat, alarmarea la intrarea/ieșirea din  zona predefinită.

Top Viteză – oferă informații despre viteza maximă și viteza minimă cu care a circulat autovehiculul într-o anumită perioadă de timp cât și viteza medie de deplasare.

Partajare locație – posibilitatea de a partaja locația mașinilor (singular sau in grup) din flotă pentru o perioadă stabilită către partenerii dvs.

Integrare API – oferă posibilitatea de conexiune cu alte sisteme ERP (cost suplimentar 1 euro / vehicul)

Alertă tensiune alimentare scăzută – anunțarea prin e-mail și SMS dacă tensiunea de alimentare din baterie scade sub amperajul setat de către dvs.

Modul Management documente flotă și șoferi –  gestionarea datelor de management al flotei, alerte și notificări în cazul expirării unor licențe (ITP, RCA, CASCO, ITADR, leasing, roviniete, revizii, atestate profesionale, examene medicale, etc).

Rapoarte disponibile cu acest Localizator GPS Auto

Foaie de parcurs – generarea rapoartelor zilnice, lunare sau la sfârșitul unei călătorii- arată informații legate de activitatea zilnică, tronsoane de drum, data și ora de plecare, data și ora de sosire, locația de plecare, locația de sosire, distanța, timpul de funcționare.

Raport ore de zi/noapte – generarea rapoartelor cu privire la orele lucrate în timpul zilei cât și în timpul nopții, sărbători legale sau weekend.

Raport generare automată – vă oferă posibilitatea de a va defini raportul personalizat cu informațiile importante pentru dvs. (locație început/locație sfârșit/durată activitate/km parcurși, etc.)

Totodată aveți posibilitatea de a seta generarea automată la un anumit interval de timp a raportului si transmiterea pe o adresa de e-mail specificată (zilnic/săptămânal/lunar)

Bonus Localizator GPS Auto FM ECO4 S – Trace5:

Cu același echipament de monitorizare GPS poți activa GRATUIT plata automată taxelor de drum în următoarele țări:

Taxe de drum Ungaria (HU-GO)

Taxe de drum Bulgaria (BgToll)

Taxe de drum Polonia (e-Toll)

La fiecare echipament de monitorizare GPS Trace5 beneficiezi de manoperă montaj – gratuită, oriunde în România sau Europa.

 

5/5 - (2 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?