Modul EcoDrive – Soluţia de reducere a consumului de combustibil

Cu modulul EcoDrive poți monitoriza șoferii în funcție de comportamentul lor la volan…

Trei dintre cele mai importante aspecte de urmărit pentru un manager de flotă sunt siguranța șoferilor, economisirea combustibilului și prevenirea uzurii autovehiculelor.

Aici intervine sistemul EcoDrive. Scopul lui este de a învăţa şoferii un stil de condus eficient care să reducă consumul de combustibil, cheltuielile cu privire la operarea autovehiculului şi să crească totodată siguranţa circulaţiei.

EcoDrive este soluţia de monitorizare a stilului de condus care are ca şi principale obiective folosirea de către şofer a tuturor posibilităţilor oferite de către noile generaţii de autovehicule pentru optimizarea stilului de condus şi reducerea cheltuielilor.

Fiecare șofer primește un scor în baza unui cumul de factori cum ar fi accelerarea și frânarea bruscă, staționarea cu motorul pornit, depășirea limitei de viteză, incidentele în trafic și conducere ecologică.

Rapoartele generate de modulul EcoDrive sunt complexe și personalizabile. Modulul va analiza comportamentul la volan al tuturor șoferilor înregistrați și va acorda punctaje care să reflecte performanța acestora. În funcție de nevoile sau prioritățile tale, poți alege să primești rapoarte focusate pe punctele tale de interes.

Probleme des întâlnite

Ești conștient de faptul că stilul de condus influențează direct consumul de combustibil și uzura vehiculelor?

Ai vrea să încurajezi șoferii tăi care au un stil de condus responsabil?

Beneficiile obținute

  • Clasificare a șoferilor în funcție de comportamentul la volan
  • Prevenirea accidentelor
  • Prevenția uzurii premature a vehiculelor
  • Economisirea combustibilului

Produse recomandate

Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?