CargoTrack Monitorizare GPS Auto

eTMS Management Transport

Atunci când activitatea unei firme de transport este în creștere, apare nevoia unei mai bune organizări. De cele mai multe ori, aceasta vine sub forma digitalizării proceselor care permit acest lucru. Uită de tabelele Excel și încearcă noua soluție de management de transport, eTMS.

Poți economisi timpul angajaților tăi. Acum încărcările, descărcările, traseele, detaliile de încărcătură, găsirea de vehicule disponibile sau șoferi disponibili nu mai trebuiesc făcute manual. eTMS permite gestionarea tuturor acestor informații într-un singur loc, fiind conectat în același timp și la platforma de monitorizare prin GPS în timp real. Astfel munca dispecerilor de transport poate fi mult ușurată iar randamentul acestora crescut.

Procentajul de timp pe care dispecerii și-l pot aloca pentru căutarea celor mai profitabile curse crește cu 90%.

Restul procesului de alegere al vehiculului pentru cursă, informare a șoferului cu privire la traseu și încărcătură, supravegherea șoferului pentru a nu se abate de la traseu, informarea clientului cu privire la descărcarea mărfii sau chiar emiterea facturii de transport, pot fi făcute automat.

eTMS Management Transport

 

Aplicația eTMS – Transportator

Optimizează procesul de creare a comenzilor și cel de transport. Economisește timpului dispecerilor tăi și automatizează modul în care aloci…

Aplicația eTMS – Casă de Expediții

Câștigă încrederea partenerilor tăi cu ajutorul acestui modul și maximizează relațiile de colaborare cu…

Aplicația eTDS – Declarații EKAER

Prin aplicația eTDS am simplificat pentru tine obținerea numărului EKAER până în punctul în care este nevoie doar de…

5/5 - (6 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?