Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

eTMS App - Platforma management transport

Planifică, gestionează și simplifică operațiunile tale de transport cu soluția noastră TMS. Ai control total în gestionarea eficientă a resurselor și facturare simplificată a comenzilor.
Aplicația eTMS - Transportator - eTMS App | CargoTrack - Casă de Expediții

eTMS App – Platforma management transport

Dorești să optimizezi cât mai mult procesul de creare a unei comenzi? 

Vrei să fii mai organizat și să câștigi mai multi bani?

Dorești o colaborare cât mai bună cu partenerii tăi?

Ei bine, avem un răspuns pentru problemele tale și anume soluția de management și transport – eTMS de la CargoTrack!

De ce să optezi pentru soluția eTMS App Management Transport de la CargoTrack?

Atunci când activitatea companiei tale de transport este în creștere, apare nevoia unei mai bune organizări. De cele mai multe ori, aceasta vine sub forma digitalizării proceselor care permit acest lucru. Așa că uită de tabelele Excel și încearcă noua noastră soluție de management de transport, eTMS. 

Prin intermediul acesteia poți economisi timpul angajaților tăi, și implicit al tău, deoarece, încărcările, descărcările, traseele, detaliile de încărcătură, găsirea de vehicule disponibile sau șoferii disponibili nu mai trebuiesc făcute manual.

Soluția eTMS permite gestionarea tuturor acestor informații într-un singur loc, fiind conectat în același timp și la platforma de monitorizare prin GPS CargoTrack în timp real.

Prin folosirea soluției eTMS procentajul de timp pe care dispecerii și-l pot aloca pentru căutarea celor mai profitabile curse crește cu 90%, astfel munca acestora devine mult ușoară iar randamentul crește.

De asemenea, pentru că ne gândim la nevoile tale prin soluția eTMS și restul proceselor pot fi automatizate, și anume: alegerea vehiculului pentru cursă, informarea șoferului cu privire la traseu și încărcătură, supravegherea acestuia pentru a nu se abate de la traseu, informarea clientului cu privire la descărcarea mărfii sau chiar emiterea facturii de transport.

Module disponibile
Pentru a veni și mai mult în ajutorul tău în cadrul soluției eTMS am dezvoltat mai multe module astfel încât să acoperim toate nevoile tale:
Aplicația eTMS – Transportator

Cu aplicația eTMS pentru transportatori, este optimizat atât procesul de creare a unei comenzi, cât și întregul proces de transport. Beneficiile care rezultă astfel sunt economisirea timpului dispecerilor care au mai mult timp la dispoziție pentru a căuta curse profitabile, restul proceselor fiind automatizate. 

Marele avantaj al acestui modul este faptul că poți crea o comandă în doar 5 pași simpli și anume:

În plus îți oferim și un al beneficiu atașat acestui modul și anume faptul că nu este automatizat doar procesul de creare a comenzii, ci și întreg procesul de transport. Abaterea de la traseu nu mai este o problema de care dispecerii tăi trebuie să se ocupe. De fiecare dată când șoferul tău se va abate de la traseul prestabilit, acesta va primi un SMS automat de alertare. 

Tot aici, dispecerul poate activa o alertă pentru a fi notificat automat când șoferul se abate de la traseu sau ajunge la încărcare. De asemenea, clientul poate primi la un anumit interval de timp, poziția și starea vehiculului prin e-mail sau SMS tocmai pentru a spori încrederea în serviciile tale.

Aplicația eTMS – Casă de Expediții

Acest modul este construit adițional ca suport primului modul „eTMS – Transportator” și este gândit cu scopul de a te ajuta în colaborarea cu partenerii tăi, obiectivul lui principal fiind oferirea credibilității companiei tale în fața acestora. 

Optând și pentru acest modul, ai șansa să crești transparența activității tale, mărind astfel încrederea partenerilor în serviciile tale. Dacă te întrebi cum se realizează acest lucru, ei bine, printr-un cont de acces în aplicație oferit fiecărui partener transportator. Aici îi vor fi vizibile rutele în baza cărora s-au făcut cotațiile și traseele urmate de șoferi.

Așadar, folosind acest modul nu vor mai exista discuții cu privire la diferența de kilometrii facturată și cea existentă în realitate. Orice abateri de la traseul inițial care a fost comunicat și în comanda de transport precum și în SMS, va fi justificată prin vizibilitate pe hartă digitală.

Totodată, un plus pe care acest modul îl conferă este faptul că, comanda confirmată poate fi trimisă și ea la rândul ei către compania transportatoare.

Beneficiile utilizării soluției eTMS App Management Transport
descoperă

Echipamente GPS & Accesorii compatibile

Descoperă alte echipamente și accesorii de ultimă generație care te pot ajuta să atingi succesul afacerii tale, împreună cu platforma eTMS CargoTrack!

Senzor de temperatură Bluetooth

Echipat cu tehnologie Bluetooth Low Energy, senzorul de temperatură este ultra compact...

Senzor identificare remorcă

În industria transporturilor, ca și în multe alte sectoare, optimizarea timpului este o necesitate semnificativă...

Sistem acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS...

Senzor universal închis-deschis

Sistem monitorizare Plug & Play care se conectează la mufa OBD a vehiculelor. Obții date complexe...

de ce platforma etms cargotrack?

Platforma eTMS este cea care te va ajuta să atingi succesul afacerii tale!

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?