fbpx

Monitorizare GPS Transport Persoane

Sistem telematic pentru transportul de persoane / pasageri

În domeniul transportului de persoane, primul și cel mai important aspect este cel al siguranței persoanelor transportate și al șoferilor. Acest aspect este direct influențat de comportamentul șoferilor la volan. Prin monitorizarea stilului de condus se pot preveni posibilele evenimente cu consecințe grave și se pot sancționa șoferii care dau dovadă de un comportament agresiv la volan.

Rolul modulului de monitorizare a comportamentului unui șofer la volan pe care ți-l oferă CargoTrack are aici rol vital, și anume cel preventiv.

Pe lângă acest beneficiu imens, este demn de luat în considerare și beneficiul adiacent și anume cel al controlului asupra consumului de combustibil și uzura precoce a vehiculelor. Un stil de condus agresiv are efecte negative și asurpa consumului de combustibil si al stării de sănătate a unui vehicul.

Pentru serviciile de transport de persoane, un alt factor determinant al succesului și implicit al profitului, este punctualitatea. Crearea de rute prestabilite pentru fiecare cursă și monitorizarea acestora ajută la creșterea productivității prin eliminarea timpilor morți.

Soluțiile CargoTrack de monitorizare îți oferă uneltele necesare pentru ca tu să poți optimiza sau menține funcționalitatea flotei tale auto. Platforma permite crearea de GeoZone sau Puncte de Interes care, atunci când sunt atinse, generează notificări pentru a comunica detaliile relevante pentru operațiunile tale, de exemplu, intrarea/ieșirea din GeoZona, staționare cu motorul pornit sau oprit, etc.

Abaterile de la traseu sunt un aspect care generează adesea costuri în plus, iar de aceea, CargoTrack vine cu soluții pentru administratorii de flotă. Modulul de creare de rute prestabilite ajută în controlarea costurilor.

Probleme des întâlnite

Care sunt măsurile pe care le iei pentru a asigura siguranța persoanelor transportate?

Cum îți eficientizezi operațiunile pentru a controla costul combustibilului?

Cum poți fi sigur ca angajații tăi respecta programul de munca și traseele prestabilite?

Încearcă gratuit 30 de zile
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.
Scrie-ne ACUM!
Ai nevoie de ajutor? 🙋
Bună ziua! 👋
Cum vă putem ajuta?