CargoTrack Monitorizare GPS Auto

PlugTrack

PlugTrack echipament de tip Plug&Play care se conectează la mufa OBD

Despre dispozitivul PlugTruck

PlugTrack este un echipament de tip Plug&Play care se conectează la mufa OBD a autovehiculelor. Este conceput pentru a monitoriza activitatea acestora, a le proteja împotriva furtului sau pentru a citi codurile de eroare de la motor pentru mașinile echipate cu interfața OBD-II.

Echipamentul se instalează simplu și rapid, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice, de asemenea, cel mai mare avantaj al acestui echipament este faptul că nu trebuie să imobilizezi autovehiculul pentru montaj salvând astfel timp și bani.

PlugTrack este un sistem de monitorizare GPS care poate fi alocat unei singure persoane. Însă, marele avantaj al acestuia este faptul că acesta poate fi mutat de pe o mașină pe alta, dacă șoferii tăi utilizează pe rând mașinile companiei. Astfel ai posibilitatea monitorizării activității lor indiferent care masină este condusă.

În cazurile excepționale în care autovehiculul este furat, echipamentul demontat sau în cazul în care a părăsit aria care îi era destinată, vei fi alertat automat, imediat, prin intermediul aplicației sau prin e-mail.

În plus, pentru siguranța ta, echipamentul beneficiază de un microfon intern care vă oferă posibilitatea de a asculta discuțiile din mașină, oferind astfel o protecție suplimentară.

O altă alertă asemănătoare puteți primi și în cazul în care autovehiculul este remorcat, oferindu-vă ocazia să reactionați imediat.

Încă o funcționalitate gândită pentru afacerea ta, este posibilitatea ca prin acest echipament PlugTrack să poți citi codurile de eroare de la motor prin intermediul interfeței OBD-II permițându-ți să efectuezi diagnoze pentru autovehiculele tale, cu scopul de a verifica starea motorului de la distanță, fără costuri suplimentare.

Folosind această funcționalitate poți economisi timp și poți preveni defectarea autovehiculelor.

Funcționalități principale echipament PlugTruck Plug&Play

  • Monitorizarea vehiculelor cu o instalare super rapidă și ușoară;
  • Reducerea costurilor operaționale și creșterea productivității;
  • Îmbunătățirea flotei cu monitorizarea șoferilor;
  • Oferă date despre: locația vehiculului, istoric, kilometraj, monitorizarea vitezei;
  • Monitorizarea comportamentului șoferului;
  • Detectează tractărea vehiculului;
  • Detecteză posibilele accidente.
5/5 - (18 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?