fbpx

Buton identificare şofer

Despre modulul de identificare șofer

Pentru ca să poți evalua nivelul de performanță al fiecărui șofer în parte, să detectezi pierderile sau chiar sustragerea combustibilului, instalează butonul de identificare a șoferului și fii la curent cu cele mai mici detalii ale comportamentului șoferilor tai.

Cum funcționează?

Identificatorul de şofer este compus dintr-o cheie şi un cititor special create pentru identificarea şoferilor. Recomandarea noastră este ca acest accesoriu să fie folosit atunci când autovehiculul este utilizat de mai multe persoane sau atunci când o persoană foloseşte mai multe autovehicule.

Această soluție este potrivită pentru situațiile în care un autovehicul este folosit de mai multe persoane, permițându-i managerului de flotă să vadă, în permanență, cine și când folosește autovehiculul și cum este afectat consumul de combustibil de stilul de condus al fiecărui șofer în parte.

Ulterior, datele obținute poti fi analizate pentru a determina eficiența șoferilor, dar și pentru a putea detecta pierderile sau furtul de combustibil precum și gradul de depreciere al autovehiculului.

În plus identificatorul de șofer permite blocarea motorului maşinii şi avertizarea acestuia printr-un semnal luminos sau sonor asupra faptului că nu s-a autentificat corect sau că nu are dreptul să folosească acel autovehicul.

Ce beneficii îți poate aduce acest produs?
  • Posibilitatea de a corela anumite acțiuni cu șoferul responsabil
  • Evaluarea nivelului de performanță al fiecărui șofer
  • Prevenirea irosirii sau a sustragerii de combustibil
  • Reducerea consumului excesiv de combustibil și a costurilor de mentenanță a vehiculelor
CagroTrack CTA Graphic

Încearcă Gratuit 30 De Zile

Încearcă Gratuit 30 De Zile

© 2021 Toate drepturile rezervate!
CTS deține copyright pe design, conținut și vizualuri. Nu utiliza nimic fără acordul nostru! 
Construit cu pasiune de BallaVision
Cargo Track Solutions S.R.L.