Alege eTMS transport – Soluția nr. 1 pentru eficientizarea activității companiilor de transport

Digitalizarea transportului este un subiect actual și de mare interes pentru companiile transportatoare care au înțeles faptul că nu pot crește eficiența afacerii, angajaților și nu pot avea o perspectivă de viitor fără o soluție digitală care să eficientizeze munca zilnică.

Ce este un eTMS?

Un sistem de management al transportului (TMS) este o platformă logistică ce folosește tehnologia de ultimă oră, pentru a ajuta companiile să planifice, să gestioneze și să optimizeze mai ușor activitățile zilnice indiferent că dețin o flotă de 1 sau 100 de vehicule.

De este nevoie de un eTMS?

Din cercetarea CargoTrack care a cuprins un grup de peste 100 de manageri de flote și dispeceri, am ajuns la concluzia că mulți dintre aceștia încă folosesc metode învechite și mai puțin productive atunci când vine vorba de gestionarea flotei lor, cum ar fi: organizarea comenzilor și a curselor folosind Microsoft Excel, carnețelul de notițe sau fel și fel de aplicații online / mobile.

Efectele „nocive” ale acestor practici ineficiente se pot traduce în: lipsa timpului pentru dezvoltarea afacerii, munca dezorganizată și pierderea timpului cu sarcinile de rutină.

De ce fiecare companie de transport are nevoie de un eTMS?

eTMS-ul este platforma ideală pentru companiile de transport care au înțeles că succesul în acest domeniu este influențat de gradul de digitalizare.

Pentru a muncii mai eficient o platformă eTMS pune la dispoziția transportatorilor soluții precum:

  • Evidența clară a comenzilor de transport;
  • Simplificarea procesul de facturare și control;
  • Crearea unei rute optime în funcție de tipul de vehicul deținut;
  • Evidențierea abaterilor de la traseul planificat;
  • Calculul productivității șoferilor;
  • Gestionarea automată a încasărilor și notificarea furnizorilor în caz de neplată;
  • Controlul asupra activității dispecerilor și a șoferilor;
  • Posibilitatea de a personaliza soluția eTMS în funcție de specificul activității fiecărei companii;

Toate aceste soluții și nu numai, le regăsiți într-un eTMS cum este cel al nostru – eTMS-ul CargoTrack.

Creșterea gradului de satisfacție al dispecerilor și șoferilor prin eTMS transport

Din studiile noastre am descoperit faptul că 6 din 10 dispeceri ar alege o companie care folosește activ o platformă eTMS pentru simplu fapt că le ușurează munca zilnică și scapă de activitățile de rutină: nu mai trimit rutele clienților, nu mai comunică abaterile de la traseu, gestionează cursele și planifică mai ușor rutele sau facturează cu un singur click clienților.

S-a observat faptul că și șoferii beneficiază indirect de folosirea unei platforme eTMS pentru că aceștia primesc de la dispecer rute și sarcini mai clare.

5/5 - (2 votes)
Vlad
Vlad
Vlad

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *