Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

7 motive să instalezi un dispozitiv GPS urmărire auto

Dacă deții o flotă de camioane, atunci cu siguranță te întrebi adesea cum îți poți îmbunătăți și eficientiza activitatea afacerii tale. Ei bine, o soluție la îndemână și totodată extrem de utilă este instalarea unui dispozitiv GPS urmărire auto în fiecare dintre camioanele tale.

În acest mod, vei reuși să ai o gestionare mult mai eficientă a activității afacerii tale și mai mult decât atât, vei avea un control mult mai mare asupra modului de folosire a vehiculelor și orele de lucru ale șoferilor.

În acest articol, îți vom prezenta 7 dintre cele mai importante aspecte pentru care merită să instalezi un GPS urmărire auto pentru oricare dintre camioanele tale.

1. Localizare în timp real a camionului

Un dispozitiv GPS urmărire auto îți oferă posibilitatea de a urmări camioanele în timp real, cu date exact despre locația acestora.

Acest lucru te ajută să ai o imagine clară asupra locației fiecărui vehicul, oferindu-ți un control mai mare asupra întregii tale flote.

Indiferent dacă ai nevoie să verifici traseul, să monitorizezi viteza sau să previi abaterile de la rută, dispozitivul GPS urmărire auto îți furnizează informații precise și actualizate, direct în cadrul aplicației dezvoltate de furnizor.

2. Optimizarea rutelor

Un alt beneficiu al dispozitivului GPS urmărire auto este legat de faptul că dispecerii pot genera trasee adaptate în timp real pentru șoferi, pentru a ocoli traficul, ambuteiajele sau accidentele.

Cu ajutorul datelor în timp real, dispecerii pot identifica rutele cele mai scurte și cele mai eficiente pentru fiecare cursă, în acord cu situația traficului în fiecare moment.

Astfel, vei reuși să economisești timp considerabil și combustibil, iar transporturile vor fi realizate cu promptitudine, oferind servicii profesionale clienților tăi.

3. Monitorizarea comportamentului șoferilor

În funcție de partenerul tău în monitorizare GPS, poți opta ca împreună cu dispozitivul GPS urmărire auto să beneficiezi de anumiți parametri pentru a analiza comportamentul șoferilor tăi.  

Aceasta include aspecte precum viteza de conducere, frânarea bruscă sau accelerația excesivă. Prin evaluarea acestor date, poți oferi feedback șoferilor pentru a îmbunătăți siguranța pe șosea, pentru a reduce riscul de accidente, dar și pentru a-ți asigura o întreținere mult mai bună a vehiculelor.

4. Siguranța vehiculelor și a mărfii

Un alt motiv important pentru a instala un dispozitiv GPS urmărire auto în camioanele tale este pentru a genera o siguranță mult mai mare pentru vehicul și marfa transportată.

În caz de furt, poți localiza rapid vehiculul și poți lua măsuri imediate pentru a rezolva situația. Acest lucru contribuie la reducerea riscului de a avea pierderi financiare semnificative și pentru a putea acționa imediat, indiferent de moment.

5. Gestionarea eficientă a întreținerii

Dispozitivele GPS urmărire auto pot fi utilizate pentru a monitoriza și gestiona întreținerea vehiculelor.

Aceasta include urmărirea kilometrajului, a intervalului dintre revizii și a altor aspecte de întreținere. Prin urmărirea și gestionarea eficientă a acestor detalii, poți reduce costurile de întreținere.

Mai mult decât atât, în cadrul aplicației CargoTrack, poți să setezi eficient orice reminder privind anumite întrețineri tehnice pe care le ai de făcut pentru fiecare vehicul în parte. De asemenea, poți să setezi și alarme privind reînnoirea asigurărilor, realizarea inspecțiilor sau schimbul de ulei.

6. Controlul consumului de combustibil

Un alt aspect foarte important dat de către un GPS urmărire auto este faptul că îți oferă date cu privire la consumul de combustibil.

Prin instalarea unei sonde litrometrice în cadrul rezervorului camionului, poți avea control asupra consumului de combustibil și să eviți furturile aferente.

Cu ajutorul serviciilor oferite de către CargoTrack, ai date și rapoarte complete, pentru a putea să gestionezi mai eficient costurile aferente combustibilului.

7. Conformitatea cu reglementările și normele legale

Industria transporturilor este supusă unor reglementări legale stricte.

Un dispozitiv GPS urmărire auto poate contribui la respectarea acestor reglementări. Poți monitoriza și înregistra timpul de conducere și de odihnă al șoferilor, asigurându-te că aceștia respectă regulile de siguranță și limitele legale impuse.

În acest sens, poți să scapi de amenzi privind documentația.

În plus, CargoTrack îți oferă posibilitatea de descărcare de la distanță a datelor din tahograf, oferindu-ți o mai bună gestionare și o administrare eficientă a documentelor.

Soluția CargoTrack pentru un GPS urmărire auto

Este esențial să primești sprijin în alegerea unui dispozitiv GPS urmărire auto, pentru a lua cea mai bună decizie și pentru a avea beneficii pe termen lung.

Echipa noastră este aici să te ajute. Îți oferim consultanță gratuită pentru a-ți ghida alegerile în funcție de necesitățile și cerințele afacerii tale.

În plus, oferim montaj gratuit în orice locație din România și Europa, eliminând astfel costurile suplimentare.

Avem disponibile echipamente GPS de cea mai înaltă calitate și oferim servicii fără perioade contractuale. Astfel, poți gestiona eficient orice problemă și ai libertatea de a renunța la serviciul CargoTrack în orice moment.

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?