Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Top 5 avantaje localizare auto GPS pentru flota ta auto

În lumea transporturilor, tehnologia a ajuns să joace un rol important în optimizarea operațiunilor tale. Un sistem de localizare auto GPS este alegerea tuturor transportatorilor pentru a crește calitatea serviciilor.

În special când vine vorba de gestionarea flotelor tale de vehicule, implementarea sistemelor de localizare auto prin GPS aduce o serie de avantaje semnificative.

Această tehnologie nu doar că îți permite să urmărești vehiculele tale în timp real, ci oferă și o serie de funcționalități care pot optimiza modul în care îți desfășori afacerea.

În acest articol îți prezentăm 5 dintre cele mai importante avantaje oferite de localizare auto GPS prin care îți vei putea îmbunătăți semnificativ managementul afacerii.

1. Optimizarea Rutelor de Transport

Alegerea unui sistem de localizare auto GPS te va ajuta să optimizezi rutele de transport și să alegi cele mai bune alternative de traseu pentru a reduce consumul de combustibil și a economisi semnificativ timp.

Anumite sisteme de localizare auto GPS îți oferă posibilitatea de a alege cele mai potrivite  rute pentru șoferii tăi, ca să eviți ambuteiajele, să reduci consumul de combustibil, să eviți drumurile cu taxă și să onorezi toate comenzile în timpul stabilit.

2. Reducerea costurilor de întreținere a vehiculelor

Fiecare ban economisit contează în gestionarea afaceri tale de transport.

Un sistem localizare auto GPS îți oferă posibilitatea de a monitoriza comportamentul șoferilor, pentru a putea gestiona mai eficient cheltuielile și întreținerea vehiculelor.

Un stil de conducere agresiv, cu frânări sau accelerări bruște, va duce la o uzură mult mai rapidă a vehiculelor tale, fapt ce va crește semnificativ bugetul. Monitorizarea acestor aspecte te va ajuta să reduci semnificativ costurile.

3. Mentenanța preventivă a vehiculelor

Pentru o gestionare cât mai promptă a mentenanței vehiculelor, trebuie să ții cont de faptul că anumite sisteme de localizare auto GPS îți permit programarea tuturor serviciilor de mentenanță necesare pentru fiecare dintre vehiculele tale.

Fie că e vorba de ITP, schimbul de ulei sau refacerea asigurărilor, sistemul îți trimite notificări și te ajută să organizezi cât mai bine mentenanța pentru fiecare vehicul.

În acest mod, eviți problemele neplăcute și te asiguri că vehiculele tale sunt într-o stare de funcționare bună.

4. Monitorizarea temperaturii pentru transporturile frigorifice

Transportul produselor perisabile este o ramură a transporturilor care funcționează după niște reguli clare. Temperatura menținută în remorcile frigorifice este esențială pentru a putea realiza cursa fără niciun fel de problemă.

Un sistem localizare auto GPS îți poate oferi funcționalitatea de a monitoriza temperatura din remorcile tale, cu ajutorul unui senzor performant, precum cel de la CargoTrack.

Astfel, te asiguri că ești în conformitate cu toate reglementările și oferi un transport sigur și profesional.

5. Servicii îmbunătățite pentru clienți

Nimic nu poate înlocui satisfacția clienților mulțumiți.

Prin intermediul unui sistem de localizare auto GPS, poți oferi informații precise cu privire la stadiul livrărilor sau serviciilor.

Există platforme care te pot ajuta să îmbunătățești comunicarea cu clienții, să generezi automat facturile, să păstrezi în arhiva electronică toate documentele pentru fiecare cursă în parte, să transmiți cursa aleasă către șofer printr-un SMS, totul într-o platforma precum eTMS de la CargoTrack.

Sistem de localizare auto GPS de la CargoTrack

Îți oferim un sistem de localizare auto GPS complet și profesional, pentru a-ți putea gestiona la maximum întreaga afacere.

Împreună cu echipamentele GPS, îți punem la dispoziție peste 40 de module și accesorii, prin care să îți gestionezi șoferii, facturile, rutele, temperatura din remorci, geozonele stabilite sau situațiile limită în care trebuie să intervii.

Îți asigurăm montaj gratuit, oriunde pe teritoriul Europei, pentru a scăpa de grijile și costurile suplimentare.

În plus, experții CargoTrack îți stau la dispoziție pentru suport în orice situație întâmpini.

Contactează-ne acum și află toate detaliile despre echipamentele GPS CargoTrack!

Rate this post
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?