Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

5 avantaje monitorizare flotă prin GPS 2024

În domeniul transportului, schimbările legislative, realizarea transporturilor și gestionarea șoferilor pot aduce probleme semnificative pentru managerii de flote auto. În acest sens, este important să cunoști ce avantaje îți va aduce alegerea unui serviciu de monitorizare flotă prin GPS în 2024.

Prin alegerea unei firme de furnizare a monitorizării GPS, poți beneficia de un control mai stabil asupra activității șoferilor, asupra timpului de realizare a transportului și mai mult decât atât, eviți furturile de vehicule, mărfuri, de combustibil sau furtul de timp.

În acest articol îți vom prezenta principalele 5 avantaje pe care ți le aduce serviciul de monitorizare flotă prin GPS 2024.

1. Acces la informații în timp real

Un aspect considerabil adus de un serviciu de monitorizare flotă prin GPS este opțiunea de vizualizare în timp real al poziției și stării vehiculelor, a vitezei de conducere, a stilului de conducere a șoferului, a stadiului de mentenanță al vehiculului sau traseul realizat și eventualele devieri de traseu.

În acest sens, informațiile furnizate de pachetul de servicii de monitorizare flotă auto GPS care pot fi vizualizate în timp real te ajută să îți crești eficiența afacerii și activității tale.

2. Creșterea productivității

Un avantaj în alegerea serviciului de monitorizare flotă auto prin GPS este faptul că îți asigură creșterea productivității  firmei tale și te ajută să îți ridici nivelul activității și a gestionării administrative.

În acest sens, poți programa mai eficient transporturile și poți genera rute mai facile pentru șoferi, cu scopul de a evita timpul pierdut în ambuteiaje sau prin deraieri de traseu neplanificate.

3. Gestionarea șoferilor

Prin serviciul de monitorizare flotă auto prin GPS te va ajuta să îți gestionezi mult mai bine și mai eficient șoferii. Prin urmărirea locației și a traseului vehiculelor, vei putea oricând verifica dacă șoferii respectă programul de lucru și își îndeplinesc sarcinile la timp.

De asemenea, prin monitorizarea vitezei și a modului de conducere, poți identifica șoferii care nu respectă regulile de circulație sau care conduc agresiv.

Această monitorizare poate ajuta, de asemenea, la reducerea riscului de accidente. Astfel, vei putea identifica șoferii care conduc periculos și poți interveni pentru a evita accidentele.

Mai mult decât atât, un aspect important este că ai posibilitatea de a descărca rapoartele orelor de lucru și alte informații esențiale.

4. Evitarea furturilor

Cu ajutorul monitorizare flotă auto prin GPS poate poți începe să îți protejezi vehiculele împotriva furturilor. Prin urmărirea locației vehiculelor, ai acces oricând să verifici dacă acestea sunt într-un loc sigur și poți identifica imediat orice mișcare suspectă.

De asemenea, prin monitorizarea vitezei și a modului de conducere, vei identifica ușor șoferii care nu respectă regulile de circulație sau care conduc agresiv.

5. Reducerea costurilor

Vei putea ușor să îți reduci costurile cu ajutorul monitorizare flotă prin GPS, prin:

  • Observarea stilului de conducere a șoferului;
  • Alarmele de mentenanță;
  • Urmărirea nivelului de combustibil;
  • Urmărirea traseelor realizate de șofer;
  • Refacerea traseelor în timp real în funcție de ambuteiaje;
  • Monitorizarea kilometrilor;

Astfel, ai acces la informații foarte importante care îți vor reduce semnificativ din costurile întreținerii și materialelor utilizate. Este important să ai în vedere aceste aspecte pentru a putea reduce din cheltuieli și pentru a investi banii în creșterea afacerii.

Soluția CargoTrack pentru serviciul de monitorizare flotă prin GPS

CargoTrack îți oferă servicii profesionale de monitorizare flotă prin GPS și consultanță gratuită din partea unor specialiști din domeniu. În acest sens, consultanții CargoTrack îți oferă suport în alegerea pachetului de beneficii potrivit pentru afacerea ta.

Mai mult decât atât, echipa noastră se deplasează GRATUIT la locația vehiculelor tale pentru realizarea montajului, pe tot teritoriul Europei. Astfel, scapi de cheltuielile aferente serviciilor de montare.

Te-ai hotărât să alegi monitorizare flotă prin GPS? Contactează-ne acum!

3.7/5 - (3 votes)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?