Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Cum aleg cel mai bun dispozitiv urmărire GPS?

Știm cât de greu este să alegi cel mai potrivit dispozitiv urmărire GPS pentru afacerea ta.

Cât să investesc într-un echipament GPS? Ce firmă să aleg? Oare am nevoie de multe funcționalități la el? Cum se montează? Cum funcționează un sistem GPS?

Indiferent de întrebările pe care le ai, în acest articol îți prezentăm 5 dintre cele mai importante aspecte atunci când alegi un dispozitivi urmărire GPS și îți răspundem la o parte dintre curiozități.

Dacă ai mai multe nelămuriri și vrei să afli mai multe despre monitorizarea GPS și cum să faci alegerea corectă, contactează-ne acum și un specialist CargoTrack îți va răspunde tuturor întrebărilor tale.

1. Clarifică-ți exact nevoile companiei tale

Primul pas în alegerea unui dispozitiv de urmărire GPS pentru camioane este să îți clarifici exact nevoile tale privind monitorizarea GPS în cadrul companiei tale.

Gândește-te la cum vrei să utilizezi acest dispozitiv. Ai nevoie de urmărire în timp real pentru a monitoriza ruta și poziția camioanelor tale sau dorești să monitorizezi viteza și comportamentul șoferilor în trafic?

Identificarea clară a nevoilor tale te va ajuta să alegi un dispozitiv urmărire GPS care se potrivește cu cerințele specifice ale industriei transporturilor.

Sunt mai multe echipamente GPS pe piață, care diferă în funcție de specificații, funcționalități, calitate și bani. În acest sens, poți alege și un dispozitiv mai ieftin dacă nu ai nevoie de foarte multe funcționalități în gestionarea afacerii tale.

În schimb, dacă ai nevoie de un serviciu mai complex de monitorizare GPS, te vei orienta spre alte firme care îți pot oferi un dispozitiv urmărire GPS mai performant.

2. Alege un dispozitiv urmărire GPS cu o precizie a locației ridicată

Un aspect important de luat în considerare atunci când alegi un dispozitiv de urmărire GPS este precizia locației.

Cu cât dispozitivul este mai precis, cu atât vei obține informații mai exacte despre locația și traseul parcurs de către vehiculele tale.

Asigură-te că dispozitivul pe care îl alegi are o precizie ridicată și poate oferi actualizări frecvente ale locației.

Calitatea unui dispozitiv urmărire GPS este importantă pentru a profita la maximum de funcționalitățile oferite de acesta. În caz contrat, vei avea multă bătaie de cap și în loc să economisești, vei pierde mai mulți bani.

3. Ușurința de utilizare a serviciului

Este foarte important ca funcționalitățile și aplicația care vin împreună cu echipamentul GPS să fie accesibile și ușor de înțeles, cu un acces continuu.

În acest sens, este important să primiți suport din partea companiei pe care o alegeți ca să puteți profita la maxim de întreg sistemul GPS achiziționat.

Suportul tehnic și telefonic constant oferit de către firma pe care o alegi să îți furnizeze un dispozitiv urmărire GPS este un aspect ce îți va ușura mult activitatea ta.

4. Funcționalitățile disponibile împreună cu echipamentul GPS

Fiecare dispozitiv urmărire GPS vine cu o serie de funcționalități, cele mai comune fiind:

  • Localizarea vehiculului;
  • Traseul parcurs;
  • Kilometri efectuați;
  • Orele lucrate de către șofer;
  • Alertă de tensiune;
  • Rapoarte de ore lucrate.

Fiecare serviciu de monitorizare GPS îți oferă anumite funcționalități, în funcție de ceea ce poate oferi firma și dacă acestea sunt în acord cu nevoile companiei tale.

Există multe alte funcționalități și accesorii pe care le poți alege, precum:

  • Monitorizarea comportamentului șoferului;
  • Descărcarea datelor din tahograf de la distanță;
  • Platformă de managament al transportului;
  • Raport activitate pe țări;
  • Rapoarte de sinteză;
  • Sondă litrometrică pentru monitorizarea consumului de combustibil;
  • Mai multe tipuri de senzori;
  • Alerte pentru șoferi.

Acestea sunt doar câteva exemple de funcționalități și accesorii de care poți beneficia, în funcție de ce dispozitiv urmărire GPS alegi și de nevoile pe care compania ta le are.

5. Citește recenziile clienților

Întotdeauna cea mai bună reclamă este cea oferită de către clienții fiecărei companii.

Fii atent la experiențele clienților firmei de la care dorești să achiziționezi sistemul de monitorizare GPS și fă-ți o părere în acord cu acestea.

Însă, fii atent la toate categoriile de recenzii. Există recenzii negative nedrepte pentru companii, deoarece știm cu toții că anumite situații ajung să fie greșit înțelese sau rezolvarea unei probleme nu a mai fost luată în calcul de către un client nemulțumit.

Fii atent la aceste aspecte și cu siguranță vei lua cea mai bună decizie privind un dispozitiv urmărire GPS potrivit pentru afacerea ta.

Dispozitiv urmărire GPS CargoTrack

Noi îți punem la dispoziție peste 40 de module și accesorii, pentru a alege cele mai bune opțiuni în acord cu nevoile afacerii tale.

Te ajutăm în alegerea celui mai potrivit dispozitiv urmărire GPS, dar și suport tehnic la fiecare pas.

În plus, îți oferim montaj GRATUIT oriunde în EUROPA. Așa vei scăpa de griji suplimentare și cheltuieli care nu sunt necesare.

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne acum și discută cu un specialist CargoTrack!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?