Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Uncategorized @ro

Dispozitiv de urmărire auto: ce este și cum funcționează

În domeniului transportului, indiferent de tipul de activitate desfășurată de firma ta, un dispozitiv de urmărire auto este extrem de util și este cea mai bună soluție pentru a-ți îmbunătăți afacerea și rezultatele activității tale.

Un dispozitiv de urmărire auto este un sistem de monitorizare care este instalat pe un vehicul pentru a urmări locația acestuia în timp real. Aceste dispozitive sunt utile pentru o gamă largă de scopuri, de la monitorizarea flotei de vehicule pentru afaceri până la îmbunătățirea siguranței și securității personale.

În acest sens, este important să cunoști exact ce este și cum funcționează un dispoztiv de urmărire auto, dar și ce funcții îți poate oferi, în funcție de firma pe care o alegi să îți furnizeze acest serviciu.

În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre un dispozitiv de urmărire auto.

Ce este un dispozitiv de urmărire auto?

Un dispozitiv de urmărire auto este un dispozitiv electronic utilizat pentru a urmări locația unui vehicul în timp real. Acesta poate fi instalat în orice tip de vehicul, inclusiv în mașini personale, camioane, autobuze, motociclete și alte vehicule.

Acesta aduce foarte multe beneficii firmelor de transport, iar în funcție de tipul acestuia și furnizorii pe care îi alegi, îți poate oferi caracteristici adiționale, precum:

  • monitorizarea în timp real a șoferilor;
  • realizarea traseelor în timp real pentru evitarea ambuteiajelor;
  • stilul de condus al șoferului;
  • generarea rapoartelor de ore lucrate ale șoferilor;
  • nivelul de combustibil și împiedicarea practică a furturilor din rezervor;
  • vizualizarea în timp real a stării vehiculului;
  • viteza de conducere;
  • stilul de conducere al șoferului;
  • alertă pentru ieșirea din geozone;
  • administrarea mentenanțelor pentru vehicule;
  • altele;

Cum funcționează un dispozitiv de urmărire auto?

Dispozitivele de urmărire auto sunt dispozitive GPS care sunt conectate la vehicul și care pot comunica cu o rețea de sateliți GPS pentru a determina locația exactă a vehiculului. Aceste dispozitive pot fi, de asemenea, conectate la o rețea mobilă pentru a permite transmiterea datelor către un server de urmărire central.

Atunci când dispozitivul este instalat pe vehicul, acesta poate începe să urmărească locația vehiculului în timp real. Informațiile despre locație sunt transmise către un server de urmărire central, unde datele sunt procesate și afișate într-o interfață web sau mobilă pentru a fi vizualizate de către proprietarul vehiculului.

Un dispozitiv de urmărire auto este compus din două componente principale: receptorul GPS și dispozitivul de comunicații. Receptorul GPS colectează semnalele de la sateliții GPS și determină locația exactă a vehiculului. Dispozitivul de comunicații transmite aceste informații de locație către un server central, care poate fi accesat prin internet de către proprietarul vehiculului sau de către o companie specializată în urmărirea vehiculelor.

În plus față de urmărirea locației vehiculului, un dispozitiv de urmărire auto poate oferi și alte informații utile, fie prin servicii din sistemul firmei de furnizare, fie prin montarea unor echipamente adiacente, precum sonda litrometrică, echipament de comunicare prin voce sau buton de alarmă șofer. Aceste informații pot fi folosite pentru a îmbunătăți siguranța și securitatea vehiculului și a șoferului, dar mai ales pentru a monitoriza performanța activității firmei.

Cum poți achiziționa un dispozitiv de urmărire auto

Practic, acest dispozitiv pentru urmărire auto îți oferă o creștere administrativă și o mai bună gestionare a ta asupra vehiculelor și asupra activității șoferilor.

CargoTrack îți oferă servicii profesionale și consultanță gratuită pentru a-ți alege cel mai potrivit pachet de monitorizare GPS în conformitate cu nevoile afacerii tale.

Montarea este gratuită și o realizăm oriunde pe teritoriul Europei, direct la locația vehiculelor tale. Tu trebuie doar să faci primul pas de a ne contacta și de a dori să îți îmbunătățești considerabil activitatea firmei tale.

Orice întrebări ai, specialiștii CargoTrack îți stau la dispoziție și te ajută să alegi cea mai bună variantă de dispozitiv de urmărire auto pentru firma ta.

Te-ai hotărât să îți alegi cel mai bun dispozitiv de urmărire auto? Contactează-ne acum și beneficiază de cele mai profesioniste servicii!

4/5 - (3 votes)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?