Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Uncategorized @ro

Dezmembraru – probabil cel mai mare parc de dezmembrari auto din Moldova

In calitate de soferi, una dintre indatoririle noastre este de a-i crea masinii proprii conditii prielnice pentru indeplinirea cu succes a sarcinei sale. De altfel, este ceea ce ne face deplasarea mult mai usoara si, inainte de toate, sigura.

Piesele originale second-hand din dezmembrari auto asigura functionarea masinii in conditii optime, atat pentru siguranta noastra, cat si a pentru celorlalti participanti la trafic. Indicat este sa incepem cu identificarea celui mai bun parc auto in domeniu.

O firma care si-a dovedit in timp seriozitatea este Dezmembraru. Parcul de dezmembrari auto pune la dispozitia clientilor sai componente care aduc o serie larga de avantaje greu de trecut cu vederea:

  • Preturi competitive, comparativ cu piesele originale noi. In magazinul parcului auto, preturile de achizitie sunt mult mai avantajoase, spre deosebire de cel al pieselor auto noi. Si, bineinteles, orice conducator auto care opteaza pentru achizitionarea pieselor auto de la Dezmembraru, are sansa nu doar a obtine un pret exceptional, ci si piese care intrunesc toate standardele calitative, de siguranta, impuse.
  • Piese de calitate, fara compromisuri. Despre piesele din parcul auto nimeni nu poate spune ca reprezinta un compromis in materie de siguranta si calitate. Asta, deoarece toate piesele scoase de pe masini respecta absolut toate exigentele care se impun in materie de calitate si siguranta. Imediat dupa extragerea piesei auto, o echipa de experti o supun unor teste amanuntite, specifice, pentru ca toate componentele puse spre vanzare sa fie perfect functionale.
  • Factura si garantie pentru fiecare piesa. Toate piesele achizitionate din oferta parcului de dezmembrari auto vin insotite de factura si garantie. In plus, ro ofera si posibilitatea de returnare a pieselor, termenul de solutionare in acest caz fiind de 5 zile lucratoare de la primirea produsului. Cu toate acestea, returnarea pieselor este izolata, gratie serviciilor profesioniste oferite de o echipa dedicata meseriei si ambitionata in respectarea livrarii impecabile a „pieselor verzi”.

Lider pe piata dezmembrarilor auto din Moldova!

La baza afacerii stau principiile reciclarii, dezmembrarea profesionista a  masinilor si vanzarea pieselor pentru refolosire si reducerea nivelului de poluare.

Cu peste 300 de masini in stoc si peste 50 k de produse aranjate pe raft pregatite pentru livrare, Dezmembraru, probabil cel mai mare parc de dezmembrari auto din Moldova, livreaza piese auto cu un grad foarte ridicat a calitatii, datorat inspectarii si testarii cu rigurozitate a componentelor.

Compania ofera clientilor sai cele mai bune servicii atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului, investind anual in software si echipamente pentru depozitarea pieselor auto in cele mai bune conditii. De la piese auto pentru modele noi de masini, pana la piese vechi sau rare, parcul auto ofera produse garantate sa functioneze la standardele la care au fost proiectate, la preturi accesibile.

Oferta este una generoasa, cuprinzand piese auto dezmembrari pentru aproape toate marcile de masini – Audi, Volkswagen, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda – de la motoare si piese auto second-hand pentru motor, cutii de viteza, caroserie si jante, pana la piese auto de interior si interior complet.

Echipa de experti in dezmembrari auto recicleaza autovehicule care au avut o soarta grea, care si-au indeplinit scopul si care pot ajuta mai departe alte masini sa-si continue drumul, folosindu-se de experienta si inovatie pentru a oferi cele mai bune servicii de pe piata.

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn