Un sistem de urmărire GPS aduce multiple beneficii gestionării flotei auto și a activității șoferilor tăi.

Tot mai multe firme de transport aleg să își ușureze și eficientizeze munca și aleg sistem de urmărire GPS profesioniste pentru a-și putea urmări în timp real poziția vehiculelor, traseele și consumul acestora, stilul de condus al șoferului și orele lucrate, dar și multe alte aspecte extrem de importante. Despre aceste beneficii, poți citi rapid aici.

Totuși, știm cât de greu poate fi să alegi serviciul de sistem de urmărire GPS optim pentru afacerea ta, care să îți aducă mai multe beneficii decât cheltuieli.

În acest articol vei afla ce aspecte trebuie să ai în vedere atunci când îți alegi un sistem de urmărire GPS.

Cum aleg cel mai bun sistem de urmărire GPS

1. Funcționalitățile disponibile

Întotdeauna, în momentul alegerii dispozitivului dorit, verifică funcționalitățile disponibile pe care un sistem de urmărire GPS ales le poate oferi. Anumite sisteme oferă funcții precum alerte de viteză, alerte de ieșire dintr-o anumită zonă, sau posibilitatea de a vedea traseul parcurs în timp real.

Sunt firme care au pachete mai mici de funcționalități la prețuri mai mici. Totuși, pentru o firmă de transport mare, este important să beneficiezi de cât mai multe lucruri din partea unui astfel de serviciu.

Este important să poți acoperi cu acest sistem de urmărire GPS pe care îl alegi, o serie de funcții administrative și de siguranță, pentru a fi sigur că totul funcționează optim.

În cazul CargoTrack, poți beneficia de o varietate mare de beneficii, în funcție de pachetul dorit, de la managementul șoferilor, rapoarte, planificare trasee, controlul combustibilului și multe altele.

2. Accesibilitatea informațiilor

Un alt aspect extrem de important este cât de ușor îți este oferit accesul la datele pentru care plătești.

Variantele limitative, cu acces redus, va face ca serviciul să fie aproape degeaba plătit. Ia în calcul alegerea unui serviciu care să ofere acces eficient la serviciile pentru care plătești.

Spre exemplu, aplicațiile dezvoltate atât pentru mobil, cât și pentru laptop și cu acces la orice oră din zi și noapte sunt o variantă perfectă pentru a putea fi liniștit în orice moment.

3. Acoperirea rețelei

Un alt aspect important pentru alegerea unui sistem de urmărire GPS este reprezentat de acoperirea rețelei în zona ta de activitate.

Verifică furnizorul de rețea cu care firma colaborează și informează-te privind calitatea acestuia și costurile aferente.

4. Abonamentul și costurile

În funcție de nevoile firmei tale, asigură-te că firma pe care o alegi să îți furnizeze un sistem de urmărire GPS potrivit pentru tine.

Dacă ai nevoie de multe funcții pentru a face față cantității de muncă și numărului vehiculelor din flota ta auto, degeaba vei alege un abonament ieftin care nu îți oferă mai nimic.

Fii atent la raportul între preț și beneficiile pe care le primești și alege, cu ajutorul consultanților firmei, cea mai bună soluție pentru tine.

5. Încrederea în furnizorul de servicii

Deși pare un aspect banal, încrederea furnizorului de servicii este unul dintre cele mai importante elemente la care să fii atent atunci când alegi un sistem de localizare GPS.

În acest sens, consultă cu atenție recenziile firmei, comentariile clienților pe care i-au avut și recomandările apropiaților din domeniu.

Este foarte important ca firma pe care o alegi să îți ofere servicii de calitate și să te ajute cu consultanță profesionistă la orice pas.

Soluția CargoTrack pentru un sistem de urmărire GPS

În general, alegerea unui sistem de urmărire GPS depinde de necesitățile specifice ale fiecărei firmei. Prin urmărirea acestor sfaturi simple, poți fi sigur că ai ales cel mai bun sistem de urmărire GPS pentru nevoile tale.

CargoTrack îți oferă servicii la cele mai înalte standarde și consultanță în domeniu.

Dacă îți dorești să bifezi toate aceste condiții de alegere ale unui sistem de urmărire GPS, apelează la CargoTrack!

Discută acum un consultant CargoTrack și alege cele mai bune servicii pentru firma ta!

5/5 - (1 vote)
Lorena Rus
Lorena Rus
lorenarus

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *