Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Furtul de combustibil – Prevenirea furtului cu ajutorul monitorizării prin GPS

În domeniul transportului, investiția în combustibil reprezintă sume foarte mari de bani. Un factor important pentru eficientizarea și gestionarea companiei este aplicarea unor măsuri pentru a evita furtul de combustibil.

Știm cu toții că există diferite practici pentru furtul de combustibil, însă de cele mai multe ori, această situație este greu de gestionat.

În acest sens, un serviciu de monitorizare GPS poate reduce semnificativ furtul de combustibil și poate îmbunătăți comportamentul șoferului la volan, păstrând o comunicare bună între dispecer și șofer.

În acest articol, îți vom explica cele mai elementare măsuri pe care le poți aplica chiar de mâine în firma ta, pentru a reduce furtul de combustibil și a-ți organiza mult mai eficient afacerea.

Citește în continuare pentru a afla cele mai importante informații din domeniul transportului!

Furtul de combustibil – o problemă majoră

Furtul de combustibil este o problemă foarte des întâlnită de către transportatori. Această obișnuință a șoferilor duce la o creștere majoră a sumelor investite în combustibil și poate îngreuna mult gestionarea afacerii.

În plus, stilul de condus agresiv al șoferilor poate fi un alt factor care duce la un consum mult mai mare combustibil și, din nou, la costuri mult mai mari decât ar fi nevoie.

Această situație este adesea greu de gestionat de către transportatori și pe bună dreptate – controlul ridicat asupra șoferilor nu este întotdeauna ușor de atins.

Totuși, soluția de monitorizare GPS și funcționalitățile sale adiacente pot fi un plus extraordinar de mare pentru companiile de transport în această ”luptă” cu furtul de combustibil.

Monitorizarea GPS – o soluție eficientă

Serviciul de monitorizare GPS potrivit pentru afacerea ta te va ajuta semnificativ în reducerea furtului de combustibil.

Există multe opțiuni pe piață referitoare la monitorizarea GPS, însă este important să alegi echipamentele GPS cu funcționalitățile și accesoriile potrivite pentru nevoile și solicitările afacerii tale.

Dacă faci alegerile potrivite, vei putea să folosești la maximum capacitatea unui serviciu de monitorizare GPS și să ajungi să reduci consumul de combustibil al vehiculelor tale, dar și să elimini furtul de combustibil.

Îți sugerăm 2 dintre cele mai eficiente modalități pentru a ajunge să reduci aproape la 0 furtul de combustibil: folosirea unei sonde litrometrice și monitorizarea comportamentului șoferilor.

Folosirea sondei litrometrice

Sonda litrometrică este un dispozitiv de dimensiuni mici, care se instalează în interiorul rezervorului și furnizează constant informații despre nivelul de combustibil.

Aceasta este dezvoltată special pentru managementul combustibilului și funcționează prin comunicare cu echipamentul de monitorizare GPS.

Senzorul este echipat cu o izolație galvanică electronică printr-o interfață și circuite de alimentare. Pentru a măsura nivelul de combustibil, acesta folosește un cap de măsurare împreună cu o sondă scufundată în combustibil, care funcționează ca un condensator. Capacitatea acestui condensator variază direct proporțional cu nivelul de combustibil din rezervor.

Prin instalarea sondei litrometrice, vei avea informații despre nivelul de combustibil din rezervor și vei avea acces la:

  • Raport rezervor combustibil;
  • Modul de control combustibil;
  • Rapoarte Nivel Combustibil;
  • Alerte combustibil (de fiecare dată când nivelul rezervorului scade drastic, vei fi alertat);

Avantajele acestui accesoriu al echipamentului GPS sunt foarte importante pentru gestionarea afacerii tale:

  • Senzorul se caracterizează prin precizie extrem de înaltă, liniaritate și stabilitate indiferent de temperatură.
  • În interiorul capului senzorului se găsește un tabel de calibrare, permițând transferul direct al datelor în litri.
  • Izolarea galvanică furnizată protejează capul senzorului împotriva supratensiunilor.
  • Senzorul are o construcție monolitică, ceea ce contribuie la durabilitatea sa.
  • Oferă o gamă largă de opțiuni pentru lungimea sondei, cu posibilitatea de a varia de la 15 la 300 cm.
  • Se remarcă prin ușurința sa de instalare, facilitând implementarea rapidă și eficientă.

Intră aici pentru a citi mai multe informații despre sonda litrometrică.

Analiza comportamentului șoferului

O funcționalitate foarte importantă în reducerea consumului de combustibil este analiza comportamentului șoferului.

Odată ce ai reușit să elimini furtul de combustibil, este important să te asiguri și de faptul că vehiculul tău este condus eficient.

Stilul de condus al șoferului este un factor important în reducerea consumului de combustibil. Frânările bruște, accelerările agresive și per total stilul de conducere agresiv sau dezorganizat va duce la un consum mare de combustibil, dar și la o uzură mult mai mare a vehiculului.

Cu un sistem de monitorizare GPS performant poți verifica exact rapoarte privind comportamentul șoferului (cu informații complete despre viteza avută, frânările, accelerările și alți parametri importanți).

Integrarea monitorizării GPS în afacerea ta împreună cu CargoTrack

Este important să îți alegi un serviciu de monitorizare GPS potrivit pentru nevoile afacerii tale, pentru a profita la maxim de cele mai optime funcționalități.

La CargoTrack ne ocupăm de fiecare partener pentru a face cele mai bune alegeri privind serviciul de monitorizare GPS.

În plus, montăm gratuit echipamentul GPS ales de tine oriunde în Europa, direct la locația vehiculului tău.

Vrei să afli mai multe despre aceste servicii?

Vrei să reduci furtul de combustibil în compania ta?

Contactează-ne acum și te ajutăm pas cu pas!

5/5 - (2 votes)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?