CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Aplicația eTMS - Transportator

Optimizează procesul de creare a comenzilor și cel de transport. Economisește timpului dispecerilor tăi și automatizează modul în care aloci…

Aplicația eTMS – Transportator

Despre aplicația eTMS – Transportator

Aplicația eTMS pentru transportatori optimizează atât procesul de creare a unei comenzi, cât și întreg procesul de transport. Beneficiul major pe care îl poți obține prin folosirea acestei aplicații este economisirea timpului dispecerilor care au astfel mai multă disponibilitate pentru a căuta curse profitabile.

Marele avantaj al acestei aplicații, este faptul că poți crea o comandă în doar 5 pași simpli și anume:

 1. Introduci adresa de încărcare și cea de descărcare, cu opțiunea de a merge pe drumuri cu sau fără taxă.
 2. Obții automat cotații pentru cursă, pe baza informațiilor introduse la punctul 1. (în momentul creării cursei în eTMStoate informațiile cu privire la traseu sunt stocate automat în aplicație).
 3. Odată acceptată comanda de transport, trebuie adăugate informațiile cu privire la partenerul de la care ai luat cursa, compania de la care încarci, locul de descărcare și detaliile încărcăturii.
 4. Informațiile cu privire la cursă îi sunt transmise automat șoferului, prin simpla apăsare a unui buton. Acestea îi vor fi disponibile prin intermediul aplicație mobile CargoTrack sau printr-un SMS  (dacă acesta nu poate utiliza aplicația).
 5. Odată finalizată cursa și documentația aferentă obținută, trebuie emisă factura. Aceasta se generează automat printr-o singură apăsare de buton.

Așadar, prin aplicația eTMS îți oferim în plus un alt beneficiu atașat acestui modul și anume faptul că este automatizat și întreg procesul de transport.

Tot aici dispecerul poate activa o alertă pentru a fi notificat automat când șoferul se abate de la traseu sau ajunge la încărcare. De asemenea, clientul poate primi la un anumit interval de timp, poziția și starea vehiculului prin e-mail sau SMS tocmai pentru a spori încrederea în serviciile tale.

Prin aplicația eTMS, mai poți înregistra pentru fiecare comandă cu ce tip de autovehicul dorești să o realizezi: cu autovehiculele personale sau să o intermediezi printr-un alt transportator. O comandă care urmează să fie intermediată se transmite cu un simplu buton direct transportatorului care urmează să efectueze acest transport.

Optând pentru acestă aplicație, ai șansa să crești transparența activității tale mărind astfel încrederea partenerilor în serviciile tale. Dacă te întrebi cum se realizează acest lucru, este chiar foarte simplu! Se efectuează printr-un cont de acces în aplicație oferit fiecărui partener transportator. Aici îi vor fi vizibile rutele în baza cărora s-au făcut cotațiile și traseele urmate de șoferi.

Așadar, folosind această aplicație nu vor mai exista discuții cu privire la diferența de kilometri facturată și cea existentă în realitate. Orice abateri de la traseul inițial care a fost comunicat și în comanda de transport precum și în SMS, va fi justificată prin accesul la harta digitală.

Totodată un plus pe care acest modul îl conferă este faptul că odată confirmată comanda poate fi trimisă și ea la rândul ei către compania transportatoare.

Beneficiile aplicației:

 • Automatizarea procesului de cotație;
 • Reducerea timpului pentru producerea cotațiilor;
 • Eficientizarea și simplificarea proceselor;
 • Reducerea costurilor cu personalul.

Probleme des întâlnite

Să presupunem că ai o mașină pentru care se caută o încărcare pe o anumită bursă de transport. Evident va fi nevoie de mai multe cotații pentru această cursă. E important ca toate aceste cotații să se facă în cunoștință de cauză. Adică trebuie știută exact locația vehiculului, câți kilometri și timp are până la încărcare, iar mai apoi până la descărcare.

Beneficiile obținute

 • Automatizarea procesului de cotație
 • Reducerea timpului pentru producerea cotațiilor
 • Eficientizarea și simplificarea proceselor
 • Reducerea costurilor cu personalul
5/5 - (15 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?