CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Imobilizare vehicul

Metoda suplimentară de securitate care permite imobilizarea motorului unui vehicul direct din platformă, odată ce acesta a fost oprit. Vehiculul se poate reporni doar cu…

CTS_Imobilizare_Vehicul - Imobilizare vehicul

Cu CargoTrack poți imobiliza de la distanță autovehiculului în situații de urgență. Cu siguranță că, în calitate de manager de flotă sau proprietar de companie de transport, furtul unui vehicul este o situație la care ai prefera să nu trebuiască să te gândești. Metodele hoților devin din ce în ce mai creative, dar, din fericire, același lucru se poate spune și despre noi.

CargoTrack îți pune la dispoziție o metodă suplimentară de securitate.

În situații de urgență, vehiculul poate fi blocat din platformă, acesta nemaiputând fi repornit decât cu permisiunea ta sau a persoanei care folosește platforma.

Această funcționalitate oferită de CargoTrack îți poate fi de ajutor în situații când, de exemplu, ai avut o divergență cu șoferul tău, sau poate ai motive să crezi ca ar putea fi în stare de ebrietate.

Alege un sistem de imobilizare vehicul de la CargoTrack pentru a imobiliza de la distanță autovehiculele în situații de urgență.

Probleme des întâlnite

Șoferul tău se află la volan și ai motive să crezi că e în stare de ebrietate sau nu e într-o stare adecvată pentru a conduce?
Vrei să previi furtul autovehiculului tău?

Beneficiile obținute

  • Control asupra vehiculului de la distanță
  • Siguranță sporită
5/5 - (7 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?