CargoTrack Monitorizare GPS Auto

PhotoTrack

Dacă vrei să știi cum e marfa aranjată, PhotoTrack îți permite să verifici încărcătura din remorca prin intermediul fotografiilor trimise în aplicație, ori…

CTS Modul Rapoarte - Servicii Monitorizare GPS - PhotoTrack - Instalare Camere Foto Pe Vehicul

Profitul unei companii de transport de mărfuri este legat, într-o foarte mare măsură, de nivelul de eficiență cu care este organizată încărcătura în remorca vehiculului.

Optimizează profiturile prin instalarea unei camere foto care poate, în orice moment, să îți furnizeze informații de mare acuratețe despre spațiul disponibil din remorcă. Poți astfel sa iei deciziile optime afacerii tale și să crești profiturile prin acceptarea de comenzi adiționale aflate pe ruta vehiculului.

Ce înseamnă PhotoTrack mai exact?

Soluția PhotoTrack constă într-o cameră foto, instalată pe vehicul, în locul ales de tine. Aceasta camera foto este integrată cu sistemul de monitorizare GPS instalat pe vehicul și este configurată pentru a transmite fotografii către deținătorul contului de câte ori se dorește acest lucru.

Acest modul este compatibil cu instalarea senzorilor de uși, iar mai apoi poate fi configurat să facă o fotografie de fiecare dată când ușa spațiului de încărcare este deschisă. Aceste fotografii sunt stocate pentru ca tu să le poți vedea oricând.

Probleme des întâlnite

Vrei să vezi cum este aranjată marfa în mașină?
Vrei să vezi cine a deschis ușa de la compartimentul de marfă?

Beneficiile obținute

  • Vizibilitate crescută
  • Control asupra activității la compartimentul de marfă
  • Optimizarea activității

Produse recomandate

5/5 - (29 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?