Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

5 top beneficii GPS urmărire camion

În gestionarea unei flote auto, este esențial să poți avea control asupra activității vehiculelor tale și a modului în care acestea sunt utilizate. Cu ajutorul unui GPS urmărire camion eficient, poți să crești activitatea afacerii tale și să te bucuri de rezultate pe măsură.

Mai mult decât atât, poți să crești controlul asupra modului de lucru al șoferilor tăi, precum și stilul de conducere a acestora.

Sunt mai multe aspecte importante pe care să le iei în calcul atunci când alegi un GPS urmărire camion, iar în acest articol îți vom prezenta 5 dintre cele mai importante astfel de beneficii.

1. Monitorizarea în timp real activitate vehiculelor

Achiziționarea unui GPS urmărire camion îți oferă posibilitatea de a monitoriza camioanele în timp real.

Acest lucru permite dispecerilor și managerilor de flotă să vadă poziția exactă a fiecărui camion în orice moment, oferindu-le un control mai bun asupra operațiunilor și posibilitatea de a răspunde rapid la situații neprevăzute sau de urgență.

Astfel, se pot găsi în timp real rute ocolitoare (în cazul unor ambuteiaje sau accidente) și în acest mod să economisești timp și bani, dar și să finalizezi transportul în termenii stabiliți.

2. Monitorizezi consumul de combustibil și reduci costurile

Un GPS urmărire camion poate înregistra date referitoare la consumul de combustibil al fiecărui camion și poate genera rapoartele aferente.

Aceste informații ajută în mod direct la identificarea stilurilor de conducere ineficiente ale șoferilor și implicit, le poți aduce la cunoștință pentru a reduce din uzură și costuri suplimentare (precum cele ale întreținerilor neplanificate sau chiar ale amenzilor de viteză).

3. Planifici mentenanța și reparațiile

Unele aplicații dezvoltate pentru un GPS urmărire camion îți permit să setezi direct în soft toate datele de care tu ai nevoie pentru a-ți gestiona eficient întreținerea vehiculelor.

Schimburile de ulei, realizarea verificărilor periodice, ITP-urile, asigurările și așa mai departe, pot fi setate direct în aplicație, ca să fii sigur că ai toate aspectele tehnice bine puse la punct.

Astfel, vei evita anumite probleme tehnice și vei preveni uzura prematură a vehiculelor tale.

4. Poți beneficia de servicii adiționale

Un aspect foarte important atunci când alegi un GPS urmărire camion, este legat de serviciile adiționale pe care acesta ți le poate oferi, incorporate în același sistem.

În cadrul echipamentelor GPS CargoTrack, un serviciu cu care poate veni la pachet un GPS urmărire camion, este plata automată a taxelor de drum pentru Bulgaria, Polonia și Ungaria.

Într-o astfel de situație, vei economisi timp și bani, pentru că vei avea bifate mai multe nevoi pentru activitatea vehiculelor și vei fi mai eficient.

5. Acces online la date 24/7

Când alegi un GPS urmărire camion, este important să știi ce aplicație de monitorizare oferă.

În cazul CargoTrack, aplicația a fost special dezvoltată pentru confortul partenerilor noștri.

În acest sens, ai acces continuu în aplicație și poți vizualiza în orice moment datele vehiculelor tale.

Soluția CargoTrack pentru un GPS urmărire camion

Este important să ai sprijin în alegerea unui GPS urmărire camion, pentru a face cea mai bună alegere care să îți aducă beneficii pe termen lung.

Echipa noastră îți stă la dispoziție cu consultanță gratuită pentru a te ajuta să alegi cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta, în funcție de nevoile și cerințele proprii.

În plus, oferim montaj GRATUIT în orice locație din România și din Europa, eliminând astfel costurile suplimentare.

De asemenea, îți punem la dispoziție echipamente GPS la cele mai înalte standarde și servicii FĂRĂ perioade contractuale. În acest mod, îți poți gestiona eficient orice problemă apare și poți renunța oricând la un serviciu CargoTrack.

Vrei să achiziționezi un GPS urmărire camion? Vrei să afli mai multe despre aceste servicii?

Contactează-ne acum și discută cu un consultant CargoTrack!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?